Cine e actrita celebra care a pierdut a treia sarcina. Ziua speciala in care a facut anuntul trist: "A existat un alt plan"

Miercuri, 09 Iunie 2021, ora 14:53
Autor: Teodor Serban
Cine e actrita celebra care a pierdut a treia sarcina. Ziua speciala in care a facut anuntul trist: "A existat un alt plan"
Odette Annable

Actrita americana Odette Annable (36 de ani) si-a intristat admiratorii de pe Instagram anuntand ca a pierdut o sarcina, o experienta trista care se repeta in viata sa.

"Nu e un anunt de sarcina", a scris actrita cu litere mari pe Instagram, alaturand doua fotografii in care ea si sotul ei se bucura de burtica de gravida.

In realitate, fotografiile au fost facute in decembrie anul trecut, cand Odette era insarcinata in 15 saptamani, iar data de 8 iunie, cea in care a anuntat pierderea copilului, era de fapt data preconizata pentru nastere.

"A existat un alt plan si bebelusul nu mai e cu noi", a compeltat americanca, intr-un mesaj mai lung prin care isi exprima tristetea. Odette Annable, cunoscuta in special din seria "Supergirl", nu e la prima dezamagire de acest gen, mai avand in trecut doua avorturi spontane.

Din fericire, casatoriti din 2010, Odette si Dave Annable au impreuna o fetita de 5 ani, Charlie.

 Articol citit de 2120 ori

    Citeste si:
    Comentarii