Nominalizarile la premiile Zmeura de aur: Cum arata cursa pentru "cel mai prost film"

Duminica, 09 Februarie 2020, ora 14:02
7507 citiri
Nominalizarile la premiile Zmeura de aur: Cum arata cursa pentru "cel mai prost film"
Foto: Arhiva Pixabay

Filmele Cats, Rambo: Last Blood si A Madea Family Funeral au cate opt nominalizari la cea de-a 40-a editie a Zmeurelor de Aur (Razzies), cunoscute si sub numele de anti-Oscaruri, deoarece disting cele mai proaste filme si performante actoricesti din fiecare an, fiind singurul premiu pe care nimeni nu vrea sa-l castige.

Lista nominalizarilor la aceste distinctii a fost publicata sambata.

Filmul fantastic muzical Cats, care a fost un mare esec la box office si a obtinut critici mediocre, este unul dintre candidatii la categoria cel mai prost film alaturi de The Fanatic, The Haunting of Sharon Tate, A Madea Family Funeral si Rambo: Last Blood.

Sylvester Stallone (Rambo: Last Blood) a fost nominalizat la categoria cel mai prost/slab actor, la care mai concureaza James Franco (Zeroville), David Harbour (Hellboy), Matthew McConaughey (Serenity) si John Travolta (The Fanatic si Trading Paint).

La varianta feminina a categoriei, premiul este disputat de Hilary Duff (The Haunting of Sharon Tate), Anne Hathaway (The Hustle si Serenity), Francesca Hayward (Cats), Tyler Perry (A Madea Family Funeral) si Rebel Wilson (The Hustle).

Nominalizatii pentru cea mai proasta regie sunt Tom Hooper (Cats), James Franco (Zeroville), Fred Durst (The Fanatic), Adrian Grunberg (Rambo: Last Blood) si Neil Marshall (Hellboy).

La categoriile cei mai prosti/slabi actor, respectiv actrita in rol secundar au fost nominalizati James Corden (Cats), Tyler Perry (A Medea Family Funeral), Seth Rogen (Zeroville) si Bruce Willis (Glass), respectiv Jessica Chastain (Dark Phoenix), Cassi Davis (A Medea Family Funeral), Judi Dench (Cats), Fenessa Pineda (Rambo: First Blood) si Rebel Wilson (Cats).

Razzies, premii controversate din cadrul industriei de la Hollywood din cauza naturii lor peiorative, includ printre categorii si alte sectiuni, cum ar fi, de exemplu, cea mai proasta combinatie pe marele ecran, cel mai prost remake sau cel mai prost sequel (continuare).

Singurul Razzie care are o calitate pozitiva este premiul de reabilitare, acordat in fiecare an unui artist care a fost foarte criticat in trecut si care de aceasta data s-a remarcat printr-o munca de inalta calitate, relateaza EFE. In aceasta sectiune au fost nominalizati Jennifer Lopez (Hustlers), Adam Sandler (Uncut Gems), Eddie Murphy (Dolemite is my Name), Will Smith (Aladdin) si Keanu Reeves (John Wick 3 si Toy Story 4).

Premiile Zmeura de Aur au fost create in 1980, iar nominalizarile sunt anuntate cu o zi inainte de decernarea Oscarurilor, cele mai importante distinctii din industria filmului.

Nominalizatii si castigatorii premiilor Zmeura de Aur sunt votati online de circa 1.000 de membri ai comunitatii din peste 20 de tari, care s-au inscris online si au platit o taxa de membru de 40 de dolari, scrie Reuters.

Organizatorii nu au prezentat deocamdata o data pentru anuntarea castigatorilor.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Scandal electoral la Sibiu. Unul dintre candidații la locale, bătut cu biciul de fratele primarului VIDEO
Scandal electoral la Sibiu. Unul dintre candidații la locale, bătut cu biciul de fratele primarului VIDEO
Scandalul a avut loc în localitatea sibiană Brădeni. Candidatul PSD la primărie, Dan Braga, a filmat mai multe clipuri video în curțile familiei actualului edil, fără, însă, a primi...
Robert Negoiță, dispus să-i ia locul lui Cătălin Cîrstoiu în cursa pentru Primăria Capitalei. "Dacă partidul o cere, da"
Robert Negoiță, dispus să-i ia locul lui Cătălin Cîrstoiu în cursa pentru Primăria Capitalei. "Dacă partidul o cere, da"
Robert Negoiță, primarul Sectorului 3, a declarat, joi, 18 aprilie, la Realitatea Plus, că este dispus să candideze la Primăria Capitalei în locul lui Cătălin Cîrstoiu, dacă PSD îi cere...
#nominalizari Zmeura de Aur, #premii zmeura de aur, #zmeura de aur 2020, #nominalizari zmeura de aur 2020 , #actori