Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Metroul din New York utilizeaza voci de celebritati pentru a le cere calatorilor sa fie precauti

Luni, 15 Februarie 2021, ora 01:10
2428 citiri
Metroul din New York utilizeaza voci de celebritati pentru a le cere calatorilor sa fie precauti

Autoritatea de Transport Metropolitan (MTA) din New York, care gestioneaza reteaua de metrou cu cele mai multe statii din lume, a decis sa recurga la vocile unor celebritati ce pot fi ascultate prin intermediul unui sistem de difuzoare, pentru a le reaminti calatorilor normele de securitate sanitara si a evita astfel contagierile cu noul coronavirus, relateaza EFE.

"Buna, sunt Jerry Seinfeld. Va rog sa faceti tot posibilul sa mentineti distanta sociala in vagoane si in statii. Mentinearea unei distante de un metru si jumatate este un mod fanstastic pentru a mentine securitatea orasului nostru... Si mai faceti si economie la deodorant", anunta la megafon popularul comediant al serialului "Seinfeld".

Alaturi de el alte 25 de vedete, actori, muzicieni si sportivi participa la aceasta campanie lansata in metrou si in autobuzele din New York in care le este reamintita cetatenilor importanta de a purta cum trebuie mastile sanitare pentru a acoperi si nasul.

Printre acestia figureaza Whoopi Goldberg, Fran Lebowitz, Michael Rapaport, Peter Rosenberg, Awkwafina, Cam'ron, Angela Jee, Natasha Lyonne, Debi Mazar, Edie Falco, Ilana Glazer, Jadakiss sau Dave East.

Potrivit MTA, care a inceput sa emita vineri aceste mesaje, vocile acestor vedete vor putea fi auzite in aproape 400 statii de metrou si in aproximativ 4.500 de autobuze timp de cel putin o luna.

Mesajele au ca obiectiv sa atraga atentia calatorilor asupra mentinerii normelor de siguranta sanitara, cu o nota de umor si o tonalitate a vocii specifica fiecarui artist pentru a putea constientiza pasagerii ce vor reveni in aceste mijloace de transport public dupa recuperarea orasului New York in urma pandemiei, a explicat MTA intr-un comunicat.

La randul sau, rapperul si actorul Cam'ron ii roaga pe calatori sa poarte masti sanitare: "Nu imi pasa daca esti de la periferie, din Harlem, din centrul orasului, sau din Elvetia, daca esti un pui de gaina sau de rata. Si stii de ce? Pentru ca nici lui COVID-19 nu-i pasa", insista artistul.

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#metrou New York, #Jerry Seinfeld, #retea metrou, #vedete, #coronavirus , #stiri mondene