Mel Gibson raspunde acuzatiilor Winonei Ryder, ca ar fi facut in trecut afirmatii antisemite si homofobe: Sunt 100% false. Minte

Miercuri, 24 Iunie 2020, ora 09:18
3609 citiri
Mel Gibson raspunde acuzatiilor Winonei Ryder, ca ar fi facut in trecut afirmatii antisemite si homofobe: Sunt 100% false. Minte
Foto: Instagram/ Mel Gibson

Mel Gibson, acuzat recent de Winona Ryder ca a facut in trecut afirmatii antisemite si homofobe, a transmis ca acestea sunt "100% false" si ca actrita "a mintit legat de asta in urma cu mai mult de un deceniu si minte si acum". Ulterior, ea a spus ca isi sustine afirmatiile si a oferit mai multe detalii despre incident.

Un reprezentant al lui Gibson a declarat marti seara pentru Variety: "Sunt 100% false. Ea a mintit legat de asta in urma cu un deceniu, cand a vorbit cu presa, si minte despre asta si acum".

Ryder a reiterat acuzatiile intr-un interviu acordat recent Sunday Times, in care a spus ca Gibson a facut remarci antisemite si homofobe la o petrecere. Ea a povestit lucruri similare in trecut.

"Eram la o petrecere cu unul dintre prietenii mei buni, iar Mel Gibson fuma si stateam de vorba. El i-a spus prietenului meu, care era homosexual: A, stai, voi lua Sida?. Apoi a venit vorba despre evrei, iar el a spus: Nu esti un smecher din cuptor, nu?".

Ryder a spus ca Gibson a incercat apoi sa se scuze pentru comentarii, lucru pe care purtatorul lui de cuvant il neaga.

"A mintit ca el a incercat sa se scuze apoi. A luat legatura cu ea, in urma cu mai multi ani, pentru a o confrunta legat de minciunile ei si ea a refuzat sa vorbeasca despre asta cu el".

In 2006, cand Gibson a fost arestat pentru ca a condus sub influenta alcoolului, a spus politistilor: Evreii sunt responsabili pentru toate razboaiele din lume!. Despre asta, zece ani mai tarziu, a declarat ca a fost un incident nefericit si ca a fost inregistrat ilegal de un politist fara scrupule, care nu a fost vreodata pus sub acuzare pentru asta.

"Cred ca, pentru cine sunt, nu imi este permis sa am vreodata o cadere nervoasa", a mai spus el.

Ryder isi sustine acuzatiile

Gibson a folosit insulte rasiste si in timpul unei dispute cu fosta partenera Oksana Grigorieva, inregistrare care a fost dezvaluita in 2010. Desi a fost blamat, cariera lui Mel Gibson nu a avut foarte mult de suferit in urma acestor incidente. In 2017, a primit o noua nominalizare la Oscar, pentru regia "Hacksaw Ridge", iar in ultimii ani a jucat in filme ca "Daddy's Home 2" (2017) si "Force of Nature" (2020).

Dupa cele transmise de Gibson, Ryder a spus ca isi sustine acuzatiile. "Cred in mantuire si iertare si sper ca domnul Gibson a gasit un mod sanatos de a-si confrunta demonii, dar eu nu sunt unul dintre ei".

Ea a precizat ca incidentul a avut loc la jumatatea anilor 1990 si ca prietenul ei era Kevyn Aucoin, homosexual declarat, make-up artist pentru vedete ca Whitney Houston si Cher, care a murit in 2002.

Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, 25 aprilie, la Timişoara, că regionalizarea teritorială şi reforma bugetară trebuie făcute, după o analiză şi un studiu exact în fiecare judeţ....
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Trimisă în judecată pentru folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane, Clotilde Armand, primarărița Sectorului 1 a declarat răspicat că nu va demisiona, aşa cum i-au cerut...
#mel Gibson winona ryder, #mel gibson antisemit, #mel gibson homofob , #stiri mondene