Meghan Markle si Printul Harry au plantat floarea preferata a Printesei Diana la o gradinita din Los Angeles

Miercuri, 02 Septembrie 2020, ora 13:22 1219 citiri
foto: Instagram/meghanmarkle

Pentru a marca trecerea a 23 de ani de la moartea Printesei Diana, Meghan Markle si Printul Harry au facut o vizita la o gradinita din Los Angeles, unde au plantat flori.

Chiar daca nu mai fac parte din familia regala britanica si s-au retras in SUA, Ducii de Sussex n-aveau cum sa ramana insensibili in ziua de 31 august, data la care Lady Di, nimeni alta decat mama lui Harry, a trecut in nefiinta in anul 1997.

Astfel, cei doi au avut o initiativa extrem de inspirata, alegand sa mearga la o gradinita din Los Angeles, unde au plantat flori impreuna cu copiii si au ingrijit spatiul verde al complexului respectiv. Vedeta evenimentului a fost planta "nu-ma-uita", despre care se stie ca era floarea preferata a "printesei inimilor".

Imaginile au fost postate de Meghan Markle pe contul de Instagram si au primit multe aprecieri din partea admiratorilor. In afara de "nu-ma-uita", Meghan si Harry au mai pus rasaduri de petunii, de rosii, precum si de alte plante, copiii gradinitei fiind cei responsabilizati cu udatul florilor dupa plantare.

Ne pute╚Ťi urm─âri ╚Öi pe  pagina noastr─â de Facebook   sau pe   Google News
Scrie pe Ziare.Com