"Razboi" intre ducese. Meghan Markle a primit o lectie dura de la Kate Middleton

Marti, 08 Iunie 2021, ora 17:26
Autor: Teodor Serban
"Razboi" intre ducese. Meghan Markle a primit o lectie dura de la Kate Middleton
Meghan Markle

"The Bench", prima carte pentru copii scrisa de Meghan Markle, care a fost lansata marti in Regatul Unit, nu a reusit sa ajunga in topul celor mai bine vandute aparitii editoriale, conform news.ro.

Volumul nu a intrat in top 200 Amazon UK in ziua lansarii, in timp ce albumul foto "Hold Still: A Portrait of Our Nation in 2020", proiect al ducesei de Cambridge, Kate Middleton, a ajuns pe locul al doilea la debut si inca se afla pe lista, potrivit Daily Mail.

"The Bench" a fost anuntata de ducesa de Sussex luna trecuta.

Cartea a fost inspirata de o poezie pe care ea a scris-o pentru printul Harry, sotul ei, de Ziua Tatalui, la o luna dupa ce s-a nascut primul lor copil, Archie. Ea exploreaza legatura speciala dintre un tata si fiul lui, vazuta prin ochii mamei.

In Marea Britanie, unde a fost lansata marti, "The Bench" este vanduta pentru 12,99 lire sterline/ exemplar.

In prima zi, in topul vanzarilor Amazon UK, ea a ajuns pe locul 205 si pe locul 60 in lista celor mai bine vandute carti pentru copii.

Nu este cunoscut daca Meghan Markle a primit un avans pentru carte sau daca veniturile obtinute vor fi donate in scop caritabil, dar un expert de branding a sugerat ca i-ar fi adus deja 500.000 de lire sterline dupa "o licitatie".

"The Bench" a aparut la cateva saptamani dupa albumul foto al lui Kate Middleton, ducesa de Cambridge, care a lansat in luna mai, impreuna cu National Portrait Gallery, volumul de fotografii "Hold Still: A Portrait of Our Nation in 2020", rezultatul proiectului demarat anul trecut. Aceasta carte ocupa acum locul 113 intre cele mai vandute in Regat.

Cartea lui Meghan Markle, ilustrata de Christian Robinson, s-a plasat ceva mai bine in categorii de nisa ale Amazon, inclusiv "Fiction about Virtue and Values for Children" si "Exploring the United States for Children".

 Articol citit de 7228 ori

  Citeste si:
  Comentarii
  cartophil
  08.06.2021, 20:38
  La rubrica de Carti pentru copii scrise de printese intra sigur
  intre primele 200.