Maria Simion, despre divort, visuri, greseli si noul barbat din viata ei Interviu

Luni, 18 August 2014, ora 08:33
10673 citiri
Maria Simion, despre divort, visuri, greseli si noul barbat din viata ei Interviu
Foto: Arhiva personala/Maria Simion

Maria Simion, designer si prezentatoare a emisiunii "Wonder life", de la Antena Stars, a anuntat, la sfarsitul lunii iunie, ca divorteaza de cel cu care a fost casatorita in ultimii 14 ani, dar cu care avea o relatie de 17 ani.

O prezentatoare TV divorteaza, dupa 14 ani de casnicie

Ce a dus la divort, cum vede viata in acest moment si daca se mai imagineaza imbracata in rochia de mireasa ne-a spus intr-un interviu Ziare.com.

Maria Simion ne-a povestit si despre actuala sa relatie, tinand sa dea barbatilor si cate un sfat.

Ati anuntat ca divortati, dupa 14 ani de mariaj. Cum e sa iei de la zero un astfel de capitol?

Nu se pune problema ca o iau de la zero, a fost o poveste frumoasa de dragoste, o experienta din care amandoi am avut de invatat si in care practic am crescut impreuna! Am progresat impreuna, iar rodul dragostei noastre este superba noastra fetita, de care suntem foarte, foarte mandri...

Cu ce atitudine mergeti mai departe? Daca ar fi sa alegeti un motto care va reprezinta in acest moment, care ar fi acela?

Eu sunt, din fericire, un om foarte pozitiv si optimist, asadar atitudinea mea este una mult mai motivata si extrem de pozitiva. Ma concentrez mult asupra carierei mele si asupra educatiei copilului.

Sunt sigura ca, atat timp cat sunt un om cu o coloana verticala si imi pastrez principiile care mi-au guvernat viata, o sa reusesc!

Daca ar fi sa trageti linie, care e cel mai important lucru pe care l-ati invatat din acest mariaj?

Am invatat ca o relatie trebuie intretinuta si ca esentiala este comunicarea! In aceiasi masura conteaza si timpul petrecut impreuna - "voi doi", ca si cuplu...

Daca ar fi puneti punctul pe "i", ce n-a mers?

Dupa cum am mai declarat, singurul lucru care ne-a facut sa ajungem aici a fost lipsa timpului pentru noi, ca si cuplu.

Ce sfat ati da, unul singur, cuiva care vrea sa se casatoreasca? La ce sa aiba grija?

Sa nu se neglijeze si sa nu creada ca dragostea este vesnica daca nu o intretii.

Ce sfat ati da barbatilor, in general?

Nu vreau sa generalizez, dar cred ca un sfat esential este "iubiti-va sotiile, rasfatati-le" si cel mai important este sa le aratati in fiecare zi prin gesturi simple cat de mult le iubiti.

Se poate spune ca sunteti deja intr-o noua relatie? Divortul v-a afectat, in vreun fel, imaginea despre barbati?

Da, am cunoscut un barbat si pot spune ca avem o relatie frumoasa, o relatie la inceput, in mod evident!

Eu nu cred in sabloane, cred in iubire si in dragoste, cred ca viata fara iubire este ca o floare fara parfum si culoare... Asa cum a spus cineva, "in dragoste si in razboi totul este permis".

Va mai vedeti casatorita pe viitor?

Niciodata sa nu spui niciodata, cred in casatorie si in familie si mai cred ca, daca iti doresti suficient de tare, orice este posibil!

Cum ar trebui sa fie barbatul care sa va duca din nou la altar?

Sunt un om simplu, cu o viata normala, nu cred in valori materiale. Vreau o viata personala asa cum a fost si pana acum: extrem de discreta.

Ne puteti spune cateva vorbe despre Maria Simion de peste 10 ani? Cum o vedeti? Cu ce se ocupa ea, unde locuieste? Cum arata si ce simte?

Pot sa va spun cateva vorbe despre Maria Simion cea de acum, care isi doreste, viseaza, munceste, invata si ofera... Cu siguranta asta am sa fac si peste 10 ani!

Am un vis pe care sper sa mi-l implinesc la un moment dat, sa reusesc sa-mi mut atelierul la Milano si casa in Grecia... Ador Grecia si visul meu este sa pot sa mi permit sa-mi mut viata acolo. Cum am spus, trebuie doar sa ti doresti si sa nu incetezi sa visezi.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Prim-ministrul Marcel Ciolacu a afirmat, întrebat despre situaţia de la Slănic, Prahova, unde o stradă s-a surpat, formându-se un crater de doi metri, că a fost făcut un drum peste o mină....
Ciolacu anunță că implementarea salariului minim european va începe de la 1 iulie: ”Am dat și ordonanța”
Ciolacu anunță că implementarea salariului minim european va începe de la 1 iulie: ”Am dat și ordonanța”
Şeful Guvernului Marcel Ciolacu a precizat că mecanismul de implementare a salariului minim european va începe de la 1 iulie. El a amintit că, în acest sens, a fost emisă ordonanţa....
#Maria Simion divort, #Maria Simion nou iubit, #Maria Simion designer, #Maria Simion relatie, #Maria Simion Antena Stars , #vedete romanesti