Luminita Anghel, in lacrimi la TV

Vineri, 16 Ianuarie 2015, ora 18:20
9388 citiri
Luminita Anghel, in lacrimi la TV
Foto: Kanal D

Cantareata Luminita Anghel a lacrimat, vineri, la TV, unde a venit sa vorbeasca despre informatiile aparute in presa, conform carora ar urma sa mearga la inchisoare, ea fiind suspectata de evaziune fiscala alaturi de un fost iubit, Bogdan Friedrich, alias Sanchi.

Pentru ca presa tabloida a scris ca ar vrea sa fuga din tara, cantareata a explicat, vineri, la Kanal D, ca nici nu s-a pus problema de asa ceva.

Aceasta s-a adresat autorilor articolelor defaimatoare la adresa sa, spunandu-le: "Va bateti joc de vietile oamenilor".

"Tu, cel care ai scris, ai parinti, copii, familie, ti-e teama de cineva pe lumea asta? Ca de Dumnezeu nu cred", i s-a adresat aceasta, in lacrimi. "Cum ti-ai permis?", a intrebat retoric vedeta, mentionand ca nu e vinovata cu nimic.

"Nu te gandesti ca cineva poate face comotie cerebrala? Mama mea, daca ar fi trait, ar fi murit ieri", a continuat Luminita Anghel, mentionand ca in prezent o ancheta este in desfasurare.

Luminita Anghel, care a avut o relatie cu Bogdan Friedrich, alias Sanchi, in 2010, a afirmat ca plateste pentru faptele si alegerile sale de multi ani si ca are greseli in trecut, ca orice om.

Cantareata a povestit ca dupa aparitia in presa a stirilor legate de ea, a mers intr-o librarie, impreuna cu soacra si fiul sau, iar "oamenii imi rosteau numele, isi dadeau coate". A povestit ca a primit mesaje rautacioase si pe Facebook si pe telefonul mobil. "Ieri am plans pentru o luna intreaga", a spus ea.

Cantareata a dat de inteles ca nu va lasa lucrurile asa: "Nu poti sa iesi si sa te disculpi in fata intregii natiuni, dar exista legi. Eu cred ca presa tabloida nu stie ca unii dintre noi mai si citim si ca in noul cod civil exista drepturi".

In aceeasi emisiune, la Teo Show, a intrat in direct si avocatul vedetei, Catalin Dancu, care a declarat ca in acest moment este in desfasurare o ancheta si ca "nu va exista nicio problema vreodata pentru Luminita Anghel in acest dosar".

Potrivit avocatului, la aceasta ora "se fac verificari corecte, legale, se verifica un circuit financiar al unor bani". Asta, chiar daca, dupa cum s-a exprimat avocatul, "noi stim la ora asta cine e raspunzator".

"Cert e un singur lucru: nu e Luminita Anghel", a mai spus avocatul cantaretei.

Acesta a transmis si un mesaj autorilor articolelor defaimatoare la adresa Luminiteu Anghel: "Nu va fi nicio inchisoare".

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Primul Congres Forţa Dreptei. Formaţiunea îşi alege conducerea naţională şi îşi prezintă candidaţii
Primul Congres Forţa Dreptei. Formaţiunea îşi alege conducerea naţională şi îşi prezintă candidaţii
Primul Congres al Forţa Dreptei este organizat, sâmbătă, la Palatul Parlamentului, formaţiunea urmând să îşi aleagă conducerea naţională şi să îşi prezinte candidaţii la alegerile...
Cine câștigă Primăria Capitalei, potrivit celui mai recent sondaj. Candidatul PSD+PNL, la pământ. Prezența la vot, în creștere
Cine câștigă Primăria Capitalei, potrivit celui mai recent sondaj. Candidatul PSD+PNL, la pământ. Prezența la vot, în creștere
România se pregătește de alegeri. Europarlamentarele vor avea loc în aceeași zi cu localele. ARA Public Opinion a realizat o cercetare sociologică în legătură cu evenimentele ce vor avea...
#Luminita Anghel dosar frauda, #Luminita Anghel fraudat stat, #Luminita Anghel inchisoare , #vedete romanesti