La 55 de ani, Michelle Pfeiffer arata mai bine decat in tinerete - care e secretul sau

Colaborator:Iulian Dumitrescu
Sambata, 07 Septembrie 2013, ora 09:243662 citiri
La 55 de ani, Michelle Pfeiffer arata mai bine decat in tinerete - care e secretul sau
Foto: Eva

Cunoscuta actrita Michelle Pfeiffer a implinit 55 de ani, dar se afla intr-o forma fizica de invidiat, multi spunand ca arata mai bine decat in tinerete.

Actrita recunoaste ca s-a adaptat unui stil de viata sanatos, dar spune ca, in trecut, a dus o viata destul de haotica din punct de vedere alimentar, noteaza Eva

Daca acum Michelle se antreneaza de 5 ori pe saptamana la sala de fitness si nu mananca decat produse de origine vegetala. In trecut, insa, viata sa se desfasura dupa alte criterii.

"La varsta de 20 de ani fumam cate doua pachete de tigari pe zi si ma infometam pentru a fi supla. Regimul meu alimentar se invartea in jurul sticlei de Coca-Cola si pachetelor de Marlboro Lights. Dar, sa te privesti pe marele ecran cum imbatranesti de tanara nu e o senzatie chiar placuta", spune actrita.

In urma cu 10 ani, Michelle impreuna cu familia sa au parasit Hollywood-ul si s-au mutat intr-un mic orasel, langa San Francisco. Pfeiffer recunoaste ca mutarea nu a fost deloc usoara.

"La inceput eram destul de derutati. Ne miram ce cautam noi in acel loc. Acum suntem fericiti si mult mai linistiti", a spus ea in incheiere.