Detaliile divortului dintre Kim Kardashian si Kanye West. Ce se va intampla cu cei patru copii ai cuplului

Marti, 13 Aprilie 2021, ora 17:48
Autor: Teodor Serban
Detaliile divortului dintre Kim Kardashian si Kanye West. Ce se va intampla cu cei patru copii ai cuplului
Kim Kardashian si Kanye West

Aflati in pragul divortului, Kim Kardashian si Kanye West au cazut de acord asupra felului in care isi vor creste in continuare cei patru copii ai lor, potrivit BBC, conform news.roi.

Kardashian, inclusa recent de Forbes in topul miliardarilor lumii, a depus actele pentru divort pe 19 februarie, dupa aproximativ sapte ani de mariaj.

Actele depuse de rapper si de vedeta de televiziune arata ca este vorba despre diferente ireconciliabile. Cei doi au fost de acord sa imparta custodia copiilor, intelegandu-se si asupra faptului ca acestia nu necesita pensie alimentara.

West si Kardashian au doua fiice - North si Chicago, in varsta de 7, respectiv 3 ani, si doi fii - Saint si Psalm, in varsta de 5, respectiv 2 ani.

Potrivit documentelor depuse de Kardashian, bunurile lor au fost mereu separate, conform contractului prenuptial.

Kim Kardashian, in varsta de 40 de ani, a devenit cunoscuta gratie reality show-ului despre familia ei "Keeping Up With The Kardashians", lansat de E! in 2007.

Kanye West, in varsta de 43 de ani, este unul dintre cei mai cunoscuti rapperi americani. El are afaceri si in zona modei si anul trecut a candidat la presedintia Statelor Unite. In timpul acelei campanii, el a facut diverse afirmatii controversate, iar Kardashian a spus ca sotul ei sufera de tulburare bipolara, ca este o persoana "stralucita, dar complicata" si a facut apel la public si presa sa arate empatie legat de afectiunea lui.

 Articol citit de 2634 ori

  Citeste si:
  Comentarii
  Grebla
  13.04.2021, 18:10
  Alta grija pt Romani !
  Subiect de discutat intre vecine , peste gard !
  In tara e dictatura , Bogatiile sint furate de straini, nimeni nu mai roduce nimic si preturile cresc, si au grija la acesti comedianti din America .