Poza compromitatoare cu care una dintre surorile Kardashian intra in pamant de rusine. Raspunsul vedetei FOTO

Vineri, 09 Aprilie 2021, ora 12:47
Autor: Teodor Serban
Poza compromitatoare cu care una dintre surorile Kardashian intra in pamant de rusine. Raspunsul vedetei FOTO
Khloe Kardashian

Khloe Kardashian (36 de ani), una dintre celebrele surori din showbiz-ul american, e in centrul unui scandal iscat in social media dupa ce in mediul virtual a ajuns fara voia ei o fotografie nestilizata.

Fara sa stim exact cum, fotografia in cauza a "rasuflat" pe retelele de socializare, prezentand-o pe Khloe in absenta retusurilor estetice, gen Photoshop, la care apeleaza majoritatea vedetelor atunci cand vine vorba despre imaginea publica.

Imediat dupa ce si-a dat seama ca intreaga lume o va vedea asa cum arata in realitate, Khloe a incercat sa forteze eliminarea fotografiei respective din spatiul online. Fara prea mult succes insa, internautii viralizand intre timp imaginea surprinsa pe marginea unei piscine.

Totusi, membra clanului Kardashian a tinut sa transmita un mesaj clar: "La fel cum ma machiez sau imi fac unghiile, voi folosi in continuare filtre si editari foto. Este alegerea mea cum vreau sa fiu vazuta de lume. Nu conteaza ce cred ceilalti", a transmis diva de peste Ocean.

 Articol citit de 5905 ori

  Citeste si:
  Comentarii
  Traiannn
  09.04.2021, 13:25
  De ce nu se jeneaza de aparitiile ei pe site-urile pentru adulti ?
  Ii este rusine sa arate ca o femeie normala ?
  florescujohn
  09.04.2021, 13:19
  Majoritatea femeilor are asa ceva
  De und fascinatia asta despre Kardashian. E ca cirnatii de Plescoi, cind sint atitea mai buni, dar daca Elena Udrea vi i-a bagat in gura ati acceptat.