Katy Perry si Orlando Bloom, noii vecini ai lui Harry si Megan Markle

Joi, 05 Noiembrie 2020, ora 04:44
5848 citiri
Katy Perry si Orlando Bloom, noii vecini ai lui Harry si Megan Markle
Katy Perry si Orlando Bloom FOTO Twitter

Cantareata pop americana Katy Perry si actorul britanic Orlando Bloom, care se vor casatori curand, au cumparat o casa in cartierul exclusivist Montecito din Los Angeles, unde ii vor va avea ca vecini, printre altii, pe printul Harry si pe sotia sa Meghan Markle, relateaza online ziarul spaniol ABC.

Nu se poate spune ca ducii de Sussex au vecini mai prejos decat ei. Chiar daca vecinii lui Harry si Meghan Markle nu au sange nobil, in cartierul Montecito isi au resedinta celebritati precum Gwyneth Paltrow, Ellen DeGeneres, Ariana Grande, sau Oprah Winfrey.

Pe lunga lista a vedetelor care locuiesc aici va fi inclus si un nou cuplu: Katy Perry (36 de ani) si Orlando Bloom (43 de ani).

Viitorii miri au platit peste 14 milioane de dolari lui Charles Robert Kidde, fost director executiv al unor companii precum Chrysler si Duracell, pentru aceasta luxoasa vila de 3.000 de metri patrati.

Resedinta, in care Katy Perry si Orlando Bloom deja s-au mutat, are vedere la mare, o casa pentru musafiri, o sala de sport, birouri, vestiare, un teren de tenis si o veranda de pe care se poate admira Oceanul Pacific, printre multe altele.

Intreaga vila este inconjurata de verdeata pentru a prezerva intimitatea. Aici va creste fiica cuplului, Daisy Dove, nascuta la sfarsitul lunii august.

Proprietatea i-a fascinat pe cei doi. Are un stil clasic pe care fostii proprietari l-au mentinut timp de 20 de ani cat au locuit aici. Totusi, Katy Perry si Orlando Bloom vor face cu siguranta cateva schimbari pentru a moderniza aceasta vasta resedinta.

Le mai ramane doar sa se casatoreasca: cuplul a fost nevoit sa-si amane de mai multe ori nunta din cauza pandemiei de coronavirus.

La 14 februarie de Valentin Day's, Orlando Bloom i-a cerut mana cantaretei cu un inel cu diamante estimat la peste 5 milioane de dolari. Desi sarcina era destul de vizibila, Katy Perry visa sa se imbrace in rochie de mireasa. Intentia lor era de a face o nunta nu prea mare, in Japonia, insa pandemia le-a dat planurile peste cap.

Mesajul transmis de Megan Markle după ce cumnata sa, Kate Middleton a dezvăluit că are cancer
Mesajul transmis de Megan Markle după ce cumnata sa, Kate Middleton a dezvăluit că are cancer
Marea Britanie este în stare de şoc după ce prinţesa Kate a dezvăluit că suferă de cancer, deja numeroase persoane salutând curajul foarte popularei soţii a moştenitorului tronului,...
Proiect pentru plafonarea adaosului comercial la 20 la sută pentru produsele românești. „La produsele din import să pună orice adaos doresc ei”
Proiect pentru plafonarea adaosului comercial la 20 la sută pentru produsele românești. „La produsele din import să pună orice adaos doresc ei”
Ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale Florin Barbu a anunţat vineri, 29 martie, că împreună cu echipa de la instituţia pe care o conduce, pregăteşte un proiect legislativ care va...
#Katy Perry, #Orlando Bloom, #Megan Markle, #Printul Harry, #vecini , #stiri vedete