"Jessie J de Romania", despre iubirile si lacrimile din culisele unei emisiuni Interviu

Miercuri, 17 Septembrie 2014, ora 08:02
6508 citiri
"Jessie J de Romania", despre iubirile si lacrimile din culisele unei emisiuni Interviu
Foto: Red Clover

Theo Rose, co-prezentatoare a emisiunii KIDSing, de la Kanal D, alaturi de Dan Bordeianu, ne-a vorbit despre culisele acestui show de talente, despre lacrimile din backstage, dar si despre primele sentimente de iubire pe care, tot in spatele scenei, unii concurenti le incearca.

Departe de a fi trecut ea insasi de varsta primelor iubiri, Theo Rose, care este la liceu, a povestit pentru Ziare.com cum vede ea lumea artistica din Romania si daca o incanta sau nu porecla primita, "Jessie J de Romania".

Cum te simti in postura de prezentatoare? Emotiile sunt mai mici sau mai mari decat atunci cand urci pe scena sa canti?

Ma simt foarte bine in noua postura de co-prezentatoare. Sunt inconjurata de foarte multi copii talentati si deci sunt plina de energie, pozitivism si ma simt comod intre ei.

Emotiile sunt la fel de mari ca atunci cand cant, iar daca ar fi fost vorba numai de a prezenta un show TV, n-ar fi fost atat de mari, dar e vorba de un concurs, de o batalie a celor mai bune voci de copii din tara. Emotiile sunt greu de controlat, fiindca stiu exact prin ce trec concurentii, am fost in locul lor ani de-a randul. Se plange mult in backstage si nu numai.

Filmezi de ceva vreme pentru show. Spune-ne un detaliu picant din "culise"

La copii observ tot felul de astfel de detalii. Ei leaga prietenii stranse in culise, se indragostesc, se joaca, iar eu sunt foarte atenta la astfel de aspecte si analizez toate acestea "din umbra".

In afara de asta, ei nu se feresc de mine, pentru ca le sunt foarte apropiata si le inspir incredere. Ii ascult cum povestesc ca iubesc si ca au avut parte de prima intalnire ori primul sarut, iar uneori ma amuz pe seama lor.

Pe care dintre jurati il simpatizezi mai mult? Exista vreunul in fata caruia te pierzi?

Sunt apropiata de toti cei trei membri ai juriului. Imi sunt dragi in aceeasi masura si invat foarte multe lucruri de la ei. Eu nu prea am momente in care ma pierd, sunt spontanta si dezinvolta. Ma descurc sa ies din orice situatie.

In videoclipul piesei "Pe bune", in anumite momente aduci cu Amy Winheouse. Ai cautat special acest look sau pur si simplu s-a intamplat?

A fost o intamplare. Oricum, multi mi-au spus ca seman si cu Rihanna in unele scene din clip, ca si styling. Nu pot decat sa ma bucure toate aceste asemanari, insa voi continua sa caut originalitate de fiecare data, pe cat posibil.

Probabil multe femei ar vrea sa le spui un truc pentru ingrijirea parului

Nu am un truc de ingrijire a parului. Am norocul sa am un par foarte sanatos si usor de ingrijit, dar nu fac nimic iesit din comun pentru a-l intretine.

De ce esti tu diferita de alti artisti din Romania?

Sunt diferita pentru ca ma simt diferita in lumea aceasta. Incerc sa aduc un aer nou, modern, copilaresc si foarte energic, multa energie pozitiva si hohote de ras.

Ai fost catalogata "Jessie J de Romania". Aceasta porecla te bucura sau dimpotriva?

E mai mult decat firesc sa ma bucure aceasta asociere. Jessie J e un model pentru mine, e originala si a starnit obsesie in randul fanilor ei.

Cum stai cu dragostea?

Cu dragostea stau... hai sa va raspund la urmatoarea intrebare.

Ce parere ai despre showbiz-ul de la noi? Daca ar fi sa-i aduci o critica, ce ai spune?

Sunt fericita ca am intrat in aceasta lume a showbiz-ului asa devreme, de la 16 ani. E o lume diferita, la care visez de cand eram copil. Inseamna mult pentru mine ca sunt aici si sunt prea entuziasmata acum ca sa dau importanta aspectelor mai putin placute si sa critic. Intrebati-ma din nou peste cativa ani.

Cum te vezi peste zece ani? Povesteste-ne putin despre tine atunci

Peste zece ani ma vad cantand pe cele mai mari scene ale lumii, ma vad umpland stadioane de oameni si ma mai vad inconjurata de o familie frumoasa si unita.

Pana la aceasta varsta, care e principala invatatura pe care ai tras-o, eventual din proprie experienta?

Am invatat sa fiu foarte atenta la detalii, am invatat sa fiu receptiva, am invatat sa invat.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Boloş, despre taxa pe boală: "Cel care stă în concediu medical primeşte mai mulţi bani decât atunci când este la serviciu"
Boloş, despre taxa pe boală: "Cel care stă în concediu medical primeşte mai mulţi bani decât atunci când este la serviciu"
Ministrul de Finanţe Marcel Boloş a explicat, joi, 28 martie, că numărul mare de concedii medicale nu asigură sustenabilitatea bugetului asigurărilor sociale. Declarația vine în...
Membru USR, agresat când strângea semnături, în București: ”Au rupt câteva liste, noi vom strânge şi mai multe”
Membru USR, agresat când strângea semnături, în București: ”Au rupt câteva liste, noi vom strânge şi mai multe”
USR anunţă că, miercuri, un membru USR a fost agresat în timp ce strângea semnături în zona Lujerului din Sectorul 6, Bucureşti. ”Ieri, un membru USR a fost agresat în timp ce...
#Theo Rose KIDSing, #Theo Rose cantareata, #Theo Rose liceu, #Theo Rose baieti, #Theo Rose interviu , #vedete romanesti