Iuliana Tudor, insarcinata in sase luni, neaga ca are leucemie

Miercuri, 22 Septembrie 2010, ora 12:43
9940 citiri
Iuliana Tudor, insarcinata in sase luni, neaga ca are leucemie
Foto: tvr

Iuliana Tudor, prezentatoarea emisiunii "O data-n viata" de la TVR, insarcinata in luna a sasea, neaga ca ar avea leucemie, asa cum scrie presa mondena.

Iuliana Tudor este insarcinata

"Dupa ce medicii mi-au spus ca va fi o sarcina cu risc major am considerat ca cel mai potrivit ar fi sa nu impartasesc in presa motivul adevarat al acestei absente. Mi-a fost teama sa traiesc public drama pierderii unui copil, dupa ce anuntam o asemenea bucurie", a declarat Iuliana pentru TVR.

"Acum insa, cel mai important lucru este ca, cel putin in acest moment, bebele e in siguranta", a continuat prezentatoarea.

"...am 33 de ani, simt ca la 18, rad ca la 15, ma joc ca la 5... si traiesc cea mai tare poveste pentru simplul motiv ca e a mea! E viata, e una singura si e numai a mea! (...)Au fost si ani de cumpana... e nevoie si de ei... 2004 m-a ajutat sa ma-ntalnesc fundamental cu mine.

Am iesit primenita si de-atunci s-au schimbat multe... traite in acelasi vis inceput in urma cu 10 ani, in direct. Visul continua tot mai provocator... si e locuit de alte cateva, nascute pe parcurs... un copil, e visul cel mai curat dinauntrul meu!", a mai scris Iuliana pe site-ul TVR.

Iuliana Tudor: Nu este nicidecum vorba de o boala incurabila!

Iuliana Tudor a transmis, miercuri, presei, printr-un comunicat ca are "probleme de sanatate, dar ele nu sunt nici pe departe atat de grave ca cele mentionate in articol. Nu este nicidecum vorba de o boala incurabila!".

Prezentatoarea TV a multumit celor ce au incurajat-o, dar a mentionat ca a deranjat-o faptul ca revista Spy a dezinformat publicul.

"Aceasta este singura declaratie pe care o fac in legatura cu articolul aparut in Spy! Regret profund dezinformarea publicului si faptul ca o stire neverificata a fost preluata atat de repede. Vreau insa sa le multumesc tuturor acelora care mi-au transmis ganduri de bine si mesaje de incurajare, scriindu-mi ca pot sa contez oricand pe sprijinul lor.

Regret ca au trecut printr-o astfel de spaima!... Pentru ei, in principal, am decis sa imi formulez raspunsul in forma acestui comunicat si vreau sa subliniez ca publicatia Spy nu s-a bazat nicio clipa pe declaratiile mele in legatura cu acest subiect", se mai arata in comunicatul de presa.

Acuzații de fraudă electorală: cum au „semnat” mai mulți membri USR pe listele Dianei Șoșoacă. „Adepţii şoşocişti, o infracţiune”
Acuzații de fraudă electorală: cum au „semnat” mai mulți membri USR pe listele Dianei Șoșoacă. „Adepţii şoşocişti, o infracţiune”
Stelian Ion, deputat USR, candidat al alianţei Dreapta Unită la Primăria Constanţa, atrage atenţia că semnătura sa şi a altor colegi din USR Constanţa apare în mod fraudulos pe lista de...
Înțepături electorale între Firea și Piedone. „Au reciclat-o și i-au zis că e cea mai bună / Am telefonul deschis / Nu m-a sunat nimeni”
Înțepături electorale între Firea și Piedone. „Au reciclat-o și i-au zis că e cea mai bună / Am telefonul deschis / Nu m-a sunat nimeni”
Candidatul PSD la Primăria Capitalei, Gabriela Firea, a declarat duminică, 28 aprilie, întrebată dacă mai negociază cu Cristian Popescu Piedone şi mai speră ca acesta să se retragă din...
#Iuliana Tudor leucemie, #Iuliana Tudor sarcina, #Iuliana Tudor sarcina leucemie , #vedete romanesti