Iulia Vantur a fugit de tragedia umanitara din India. Vedeta si-a reintalnit mama dupa mult timp. Imagini emotionante VIDEO

Miercuri, 04 August 2021, ora 18:4125546 citiri
Iulia Vantur a fugit de tragedia umanitara din India. Vedeta si-a reintalnit mama dupa mult timp. Imagini emotionante VIDEO
Iulia Vantur

Pentru ca pandemia cu coronavirus face ravagii in India, Iulia Vantur (40 de ani) a decis sa paraseasca tara asiatica si sa se intoarca pentru o vreme in Romania, ocazie cu care si-a revazut mama.

Iubita actorului indian Salman Khan (55 de ani) e implinita in India atat din punct de vedere sentimental, cat si profesional, fosta prezentatoare de televiziune intrand de curand, cu mult succes, in lumea muzicii.

Drama prin care trece in aceasta perioada India din cauza numarului urias de imbolnaviri cu Covid au fortat-o insa pe romanca sa revina pe plaiurile mioritice. "Situatia e dramatica aici in India, in fiecare zi aud de cineva care ajunge la spital. Am si o prietena care e in spital si are nevoie de oxigen", spunea Iulia in urma cu cateva zile.

Intoarsa in Romania, ea a tinut sa-i faca o surpriza mamei sale, inregistrand-o in momentul in care si-a facut aparitia la poarta casei. "Nu exista dragoste mai mare ca dragostea de mama. Si nu voi putea vreodata sa ii multumesc pentru cata dragoste, grija, bucurie si mangaiere mi-a adus toata viata. Recunoscatoare pe viata... pentru viata, ma simt binecuvantata sa o am alaturi de mine. Acum mai aproape ca niciodata", a mentionat Iulia Vantur pe Instagram.