Cine va prezenta, de azi, emisiunea "Chefi la cutite", in locul Ginei Pistol

Marti, 04 Mai 2021, ora 15:08
Autor: David Anghel
Cine va prezenta, de azi, emisiunea "Chefi la cutite", in locul Ginei Pistol
Chefi la cutite FOTO antena 1.ro

Cel mai iubit show culinar va avea in seara aceasta parte de o schimbare importanta in distributie.

Gina Pistol nu va mai prezenta editia a noua, deoarece la ora inregistrarilor, vedeta se pregatea sa nasca.

Diseara, de la 20.30, echipele sezonului 9 vor intra pentru prima data in bucataria "Chefi la cutite", intr-o editie care se va face schimb de stafeta la prezentatoare.

"Dragii mei, nu vreau sa ma despart de voi, dar stiti foarte bine ca urmeaza sa aduc pe lume o fetita. Ca sa nu imi simtiti lipsa atat de tare o sa va las pe niste maini bune. Este vorba de cineva foarte special care va stie inca de la inceputurile voastre.", va spune Gina Pistol inainte sa ii predea stafeta Irinei Fodor, noua prezentatoare Chefi la cutite ce le va fi alaturi chefilor si concurentilor pe tot parcursul sezonului 9.

"Pentru mine a fost o mare bucurie sa fiu cooptata la acest proiect, dar si o mare surpriza. Am avut emotii mari in prima zi de filmare, atat de mari incat am facut febra musculara la picioare de la cat am tremurat! Insa Gina mi-a facut o prezentare foarte frumoasa si emotionanta, iar chefii, concurentii lor si echipa de productie m-au primit cu bratele deschise. O sa vedeti in editia din seara asta, a plouat cu pupaturi si imbratisari. Tot Gina a avut grija sa imi faca un scurt "training" inainte de a prelua proiectul si m-a pregatit pentru ce avea sa urmeze. In alta ordine de idei, recunosc, asteptam cu mare nerabdare sa ii vad fata lui Sorin cand isi da seama ca a scapat de Fodor, dar a dat peste nevasta lui!

Nu a fost deloc usor sa preiau un proiect de la jumatate, pentru ca a trebuit sa prind firul povestii pentru fiecare concurent din mers, sa fiu pe faza la glumele "interne" ale chefilor, si sa am atentie sporita la regulile probelor, asa ca sper ca publicul sa imi ierte micile stangacii de inceput de drum", a spus Irina Fodor, noua prezentatoare Chefi la cutite, conform antena1.ro.

Nu este pentru prima data cand Irina Fodor, sotia lui Razvan Fodor, prezinta un show. Ea a fost co-prezentatoarea lui Pavel Bartos la Vocea Romaniei, in 2018.

 Articol citit de 3889 ori

  Citeste si:
  Comentarii
  matrics
  04.05.2021, 15:46
  Eu sunt curios cine a inventat
  Monstruozitatea asta de nume de emisiune: Chefi la cuțite? Si dacă nu am chef? Cum adică chefi? In limba romană particula ch se citește ch nu s. Chefir și chefi trebuie sa se citească la fel. In fine, dacă asta ar fi singura imbecilitate....
  fomofo
  04.05.2021, 15:28
  he he he!!
  Ieri seara m-am uitat ce calificari au "juristii" de la aceasta emisiune.Credeam ca au cel putin un liceu de profil,nu vorbesc de o academie de arte culinare.Unul a jucat polo si apoi a gatit peste 200 de omlete la .."impinge tava"in vest si ceilalti 2 au fost stewarts-duceau mincarea gatita la cabine pe un vapor oarecare-.Cel mai calificat este unul ce a lucrat in lantul Howard Johnson,prin ..bucatarie.Au muncit toti printr-o multime de bucatarii din localuri necunoscute.Ei sunt cei care juriseaza!!Habar un au ce inseamna un chef executive,sau de sala,sau de party.