Gabriel Cotabita, experienta surprinzatoare: Dupa ce m-am vindecat de coronavirus, mi s-a imbunatatit vederea. Nu-mi explic fenomenul

Duminica, 24 Ianuarie 2021, ora 19:19 5690 citiri
Gabriel Cotabita s-a vindecat de Covid-19. Foto: Facebook/Gabriel Cotabita

Cunoscutul artist Gabriel Cotabita a anuntat ca s-a vindecat de COVID-19, declarand ca, dupa ce a trecut prin boala, vederea i s-a imbunatatit si nu mai are nevoie de ochelari.

Gabriel Cotabita s-a infectat cu noul coronavirus la inceputul acestui an, fiind nevoit sa se interneze pentru a primi tratament.

"M-am trezit in spital dupa ce trecuse cam tot, nu-mi amintesc multe lucruri, dar e mai bine asa. Nu am fost grav, a trebuit insa sa stau sub observatia medicilor, sa fiu monitorizat, mai ales ca am mai avut probleme de sanatate", a spus Gabriel Cotabita, pentru PlayTech.

Artistul a mai precizat ca, in mod ciudat, vederea i s-ar fi imbunatatit dupa ce s-a vindecat de aceasta boala: "Aveam dioptrii de -1, iar acum vad perfect. Dupa ce m-am vindecat de coronavirus mi s-a imbunatatit vederea, nu mai am nevoie de ochelari. Nu-mi explic fenomenul, dar ma bucur".

Gabriel Cotabita a mai explicat ca ca "programat, desigur, astept sa imi vina randul. Trebuie sa fim nebuni sa nu-l facem. Cum vine asta, adica sa vina vaccinul, ne-am rugat sa apara, iar noi strambam din nas si sa nu mai vrem sa-l facem? Este singura solutie sa iesim din pandemie, sa revenim la activitatile obisnuite. Suntem inconstienti sa nu-l facem. Nu stiu cine a generat aceasta campanie impotriva vaccinarii, dar de data asta nu-i de vina Biserica.

Gabriel Cotabita, infectat cu COVID-19, a ajuns in spital. Care este starea artistului

Larry King, autorul celor mai tari show-uri TV. I-a avut in studio pe Yasser Arafat, Mihail Gorbaciov, Frank Sinatra sau Snoop Dogg

Actrita Oana Stefanescu a murit la varsta de 60 de ani. Vestea tragica a fost data de Teatrul Odeon

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News