Fotografii rare cu formatia Beatles, publicate pentru prima data

Vineri, 31 Ianuarie 2014, ora 16:551890 citiri
Fotografii rare cu formatia Beatles, publicate pentru prima data
Foto: cbsnews.com

Una dintre cele mai iubite formatii din istoria muzicii, "The Beatles", poate fi vazuta acum in noi fotografii publicate in premiera.

Fotograful Bill Eppridge este cel care a facut aceste poze, care au stat ascunse mult timp. El avea 26 de ani atunci cand a fost solicitat sa ii fotografieze pe membrii formatiei pe aeroportul JFK, in data de 7 februarie 1964, scrie CBS News.

Fotograful i-a insotit apoi pe membrii formatiei timp de sase zile prin SUA. El a facut, atunci, aproximativ 3.000 de fotografii, insa filmele au disparut mult timp. Au reaparut in perioada in care membrii formatiei s-au despartit.

Acestia au calatorit impreuna cu fotograful de la New York la Washington DC si inapoi. El a surprins aceste momente fara a regiza ceva, asa ca pozele reflecta evenimentele asa cum s-au intamplat.

Revista "Life", pentru care lucra Bill Eppridge, a publicat atunci doar patru dintre fotografiile facute formatiei britanice.

Dupa cateva luni de cand predase filmele redactiei, el nu le-a mai putut gasi. Acestea au reaparut dupa sapte ani pe biroul sau, fiind insotite de un bilet anonim adresat acestuia.