Fostul sot al actritei inecate Naya Rivera, mesaj sfasietor de ziua de nastere a acesteia: "Odihneste-te in pace, batrano..."

Joi, 14 Ianuarie 2021, ora 03:454714 citiri
Fostul sot al actritei inecate Naya Rivera, mesaj sfasietor de ziua de nastere a acesteia: "Odihneste-te in pace, batrano..."
Naya Rivera

Actorul american Ryan Dorsey (37 de ani) i-a adus un omagiu emotionant fostei sale partenere de viata, Naya Rivera, decedata anul trecut in conditii dramatice, prin inecare.

Marti, 12 ianuarie, Naya Rivera ar fi implinit 34 de ani in cazul in care nu s-ar fi intamplat tragedia din vara lui 2020. Evenimentul fatal s-a produs pe apele Lacului Piru dupa ce actrita a plecat la o plimbare cu barca alaturi de fiul de 5 ani, Josey. Intrand in apa sa inoate, americanca n-a mai revenit in barca, investigatiile ulterioare aratand ca a fost un accident nefericit, fara alte cauze exterioare. Dupa 5 zile de cautari, trupul actritei consacrate cu rolul din serialul "Glee" a fost gasit fara suflare, confirmand moartea prin inecare.

"E la fel de ireal cat e de real ca ai plecat. Asta daca are sens, dar nimic din toate astea nu au sens...34...Parca te aud spunand cat esti de batrana. Ha... Odihneste-te in pace, batrano...", a tinut sa spuna Ryan Dorsey pe Instagram, alaturi de o poza de familie. Ryan si Naya s-au casatorit in 2014, insa au divortat patru ani mai tarziu.

Citeste si; Femeia momentului in Premier League. De la filme necenzurate la sefia unui mare club din Londra