Fiica regretatului actor Paul Walker e fotomodel de top. Mesaj lacrimogen al tinerei, la 8 ani de la moartea tragică a tatălui FOTO

Miercuri, 01 Decembrie 2021, ora 13:053655 citiri
Fiica regretatului actor Paul Walker e fotomodel de top. Mesaj lacrimogen al tinerei, la 8 ani de la moartea tragică a tatălui FOTO
Meadow Walker

Meadow (23 de ani), unica fiică a regretatului actor Paul Walker, a devenit un fotomodel de succes peste Ocean. Tânăra i-a adus un omagiu emoționant tatălui decedat la 30 noiembrie 2013, într-un teribil accident de mașină.

Vedeta serialului "Fast & Furious" a murit după ce mașina in care se afla, un Porsche Carrera, condus de o altă persoană, s-a izbit violent de un copac și a luat foc.

Adolescenta Meadow n-avea decât 15 ani la momentul tragediei care i-a marcat viața pentru totdeauna. Între timp, Meadow Walker și-a construit o carieră în modelling, iar în toamna acestui an s-a căsătorit, fiind condusă la altar de unul dintre cei mai buni prieteni ai lui Paul, Vin Diesel.

La 30 noiembrie, în amintirea tatălui dispărut, Meadow a postat pe Instagram un mesaj emoționant alături de o fotografie din copilăria sa, în brațele tatălui. ”Te iubesc și îmi lipsești la nesfârșit. Astăzi și în fiecare zi sărbătoresc viața și iubirea ta”, a menționat tânăra.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News