Ce sanse are piesa Romaniei la Eurovision 2021. Record de afisari pe Youtube pentru videoclipul "Amnesia" VIDEO

Marti, 06 Aprilie 2021, ora 05:36 7039 citiri
Roxen

Videoclipul piesei "Amnesia" care reprezinta Romania anul acesta la Eurovision Song Contest a acumulat peste 2,2 milioane de afisari pe YouTube, potrivit unui comunicat remis News.ro.

Proiectul Romaniei la Eurovision, cum il numeste TVR, a depasit 2,2 milioane de vizualizari pe canalele oficiale de YouTube ale Eurovision Song Contest si Roxen, interpreta piesei.

Regizat de Bogdan Paun, clipul a inregistrat aproximativ 1,4 milioane de vizualizari pe canalul ESC si mai mult de 850.000 de vizualizari pe canalul cantaretei.

Roxen a inceput repetitiile pentru show-ul pe care il va sustine pe 18 mai pe scena din Rotterdam si a inregistrat piesa "Amnesia" live-on-tape. Acest tip de inregistrare este o premiera in istoria concursului si a fost solicitata tuturor artistilor participanti, pentru realizarea show-ului in eventualitatea in care unii dintre ei nu vor putea calatori in Tarile de Jos, din cauza unor eventuale restrictii impuse de pandemie.

Eurovision Song Contest 2021 va avea loc la Rotterdam, sub sloganul "Open Up", cu semifinalele pe 18 si 20 mai si finala pe 22 mai. La editia cu numarul 65 a concursului, participa - alaturi de Romania - alte 40 de tari.

Romania va fi reprezentata la ESC 2021 de Roxen, care va interpreta melodia "Amnesia" in prima semifinala.

Saptamana trecuta, organizatorii Eurovision Song Contest au anuntat ca pentru editia de anul acesta va fi permisa participarea a 3.500 de spectatori la evenimentul din Rotterdam, ca parte a unui test derulat de guvernul olandez.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News