Dupa ce a fost condamnat pentru trafic de droguri, Cheloo vrea legalizarea canabisului

Luni, 22 Mai 2017, ora 09:569481 citiri
Dupa ce a fost condamnat pentru trafic de droguri, Cheloo vrea legalizarea canabisului
Foto: Facebook/Cheloo16hzoficial

La cateva zile dupa ce a fost condamnat pentru trafic de droguri, Cheloo, solistul trupei Parazitii, militeaza pentru legalizarea canabisului.

Artistul, care trebuie sa faca si munca in folosul comunitatii, a sugerat pe Facebook legalizarea acestui drog.

"Azi am tuns aproape 1/3 hectare de iarba si a durat vreo 8 ore de munca in folosul asociatiei de locatari (acasa). Daca in tara asta avem dreptul sa facem cancer de la tutun si ciroza de la alcool ia sa vedem cati vor sa incepem dememersurile pentru legalizarea cannabisului", a scris Cheloo pe Facebook.

Saptamana trecuta, Cheloo, pe numele real Catalin Stefan Ion, a fost condamnat la doi ani de inchisoare cu suspendare si la o perioada de supraveghere de patru ani, precum si la o amenda penala echivalenta cu 180 de zile de munca in folosul comunitatii, intr-un dosar in care a fost acuzat de trafic de droguri. Solistul Parazitii si-a recunoscut faptele.

Cheloo va face munca in folosul comunicatii la o scoala generala din comuna prahoveana Adunati. Acest lucru nu este pe placul directorului scolii.

"Nu am apucat sa ma obisnuiesc cu ideea. Noi avem multi copii aici si sunt foarte educati. Nu stiu foarte bine ce ar putea sa faca aici, in scoala. Sa-mi ude buretele? Eu sunt foarte drastica! Daca nu exista alta solutie, pentru inceput voi avea pretentia de la el sa aiba in primul rand un vocabular civilizat pentru ca intra intr-o institutie de invatamant. N-as vrea sa se distruga ceea ce am construit eu in ani de zile", a declarat Luiza Ungureanu, directorul Scolii Gimnaziale "Radu si Severa Novian" din comuna Adunati, pentru Adevarul.

A.G.