Medici: Draga Olteanu Matei este constienta si comunica cu echipa medicala

Vineri, 13 Noiembrie 2020, ora 23:15
5736 citiri
Medici: Draga Olteanu Matei este constienta si comunica cu echipa medicala
Draga Olteanu Matei/Facebook

Actrita Draga Olteanu Matei este constienta si comunica cu echipa medicala de la ATI din cadrul Clinicii de Gastroenterologie si Hepatologie a Spitalului "Sf. Spiridon", a declarat vineri seara coordonatorul UPU-SMURD Iasi, Diana Cimpoesu.

"Doamna a ajuns transferata de la Spitalul Judetean Piatra Neamt din cauza unei hemoragii digestive superioare. A fost evaluata in urgenta, s-a facut transfuzie de sange. E vorba despre o hemoragie importanta. Este internata in acest moment in ATI. Este constienta, comunica cu echipa medicala. S-au inceput manevrele diagnostice si terapeutice. Starea doamnei este stabila dupa primele manevre terapeutice, in primul rand dupa transfuzia de sange, reumplerea volemica si toate celelalte tratamente care s-au facut in urgenta si se continua in ATI", a precizat Diana Cimpoesu.

Aceasta si-a exprimat totodata speranta ca evolutia starii de sanatate a marii artiste sa fie una buna.

"Speram ca evolutia sa fie una favorabila. Doamna are si alta patologie. Are afectiuni cardiovasculare, afectiuni endocrine, care trebuie evaluate si tratate in continuare", a spus dr. Cimpoesu.

Ea a explicat ca Draga Olteanu Matei a fost transferata de la Spitalul Piatra Neamt intrucat aceasta unitate este spital COVID, iar artista avea nevoie de efectuarea unei endoscopii, eventual endoscopie interventionala, motiv pentru care se si afla in grija specialistilor de la Clinica de Gastroenterologie si Hepatologie, care are competenta in tratarea acestei urgente majore.

CITESTE SI

Actrita Draga Olteanu Matei, internata in coma la Spitalul "Sf. Spiridon" din Iasi

Cine sunt primii doi consilieri personali ai primarului Timisoarei, Dominic Fritz: "Doi oameni cu viziune si cu rezultate in spate"

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Căpușele au trimis zeci de oameni la Urgențe. Ce trebuie făcut pentru a nu mai ajunge la spital
Căpușele au trimis zeci de oameni la Urgențe. Ce trebuie făcut pentru a nu mai ajunge la spital
Zeci de botoșăneni au avut nevoie de îngrijiri medicale după ce au fost mușcați de căpușe, în intervalul 1-15 aprilie. Potrivit reprezentanților Spitalului Județean "Mavromati", 26 de...
CTP vorbește despre cancer: ”Moștenire lăsată de înaintezâmbitorul lui Cîrstoiu, Ion Iliescu”
CTP vorbește despre cancer: ”Moștenire lăsată de înaintezâmbitorul lui Cîrstoiu, Ion Iliescu”
În stilul caracteristic, cunoscutul jurnalist Cristian Tudor Popescu a avut o postare pe rețelele sociale în care amintește de medicul Cătălin Cîrstoiu, candidatul PSD-PNL la Primăria...
#Draga Olteanu Matei, #spital, #internare, #vedete, #actrita , #stiri mondene
Comentarii
Poza Nonpolitikon
Nonpolitikon
rank 5
Isoscel, Isoscel! Nu ne mai amărî și tu... Sănătate!