Discutiile dintre printul Harry si fratele lui, printul William, au fost ''neproductive''

Miercuri, 17 Martie 2021, ora 03:30
4355 citiri
Discutiile dintre printul Harry si fratele lui, printul William, au fost ''neproductive''
Printul Harry a vorbit cu fratele lui mai mare, printul William, dupa scandalul din ultimul timp. FOTO Twitter

Printul Harry a vorbit cu fratele lui mai mare, printul William, pentru prima data dupa interviul acordat de el si sotia lui, Meghan, jurnalistei americane Oprah Winfrey, insa discutia lor a fost "neproductiva", a declarat marti o cunostinta a cuplului princiar britanic, citata de Reuters.

In acel interviu, difuzat de postul de televiziune american CBS pe 7 martie, Meghan a spus ca un membru al familiei regale britanice s-a intrebat cat de inchisa urma sa fie culoarea pielii fiului ei, Archie, dupa nastere, iar printul Harry a declarat ca tata lui, printul Charles, mostenitorul tronului Marii Britanii, l-a dezamagit si ca el insusi s-a simtit "prins in capcana" in timp ce era membru cu rol activ al familiei regale.

In timpul unui angajament oficial la care a participat joia trecuta, printul William a declarat in fata reporterilor ca nu discutase deocamdata cu fratele lui, Harry, dar ca intentiona sa faca acest lucru in zilele urmatoare. "Nu suntem o familie rasista", a adaugat printul William.

Gayle King, coprezentatoare a emisiunii "This Morning", difuzata de postul CBS, a anuntat ca a stat de vorba cu Meghan si Harry weekendul trecut si ca o discutie intre cei doi printi britanici a avut loc de atunci.

"E adevarat, Harry a discutat cu fratele lui si a stat de vorba si cu tatal lui. Mi s-a spus ca acele conversatii au fost neproductive, insa toti trei sunt bucurosi ca macar au initiat o conversatie", a declarat jurnalista americana.

Biroul de presa de la Kensington Palace, resedinta oficiala a printului William, nu a facut deocamdata comentarii pe marginea dezvaluirilor facute de Gayle King.

Interviul acordat de Meghan si Harry a impins monarhia britanica in cea mai grava criza a sa de dupa moartea printesei Diana, mama printilor William si Harry, decedata in urma unui accident de automobil in 1997.

Interviul a fost difuzat la scurt timp dupa ce Palatul Buckingham a anuntat ca va investiga acuzatiile de intimidare formulate impotriva lui Meghan de fosti consilieri ai ei, inainte ca fosta actrita americana si printul Harry sa renunte la statutul de membri activi ai casei regale si sa se mute in California anul trecut.

Regina Elisabeta a II-a, in varsta de 94 de ani, a declarat ca membrii familiei regale britanice sunt intristati de experientele dificile prin care au trecut nepotul ei Harry si sotia acestuia.

"Chestiunile mentionate de ei, in special cea rasiala, sunt ingrijoratoare. Desi unele amintiri pot sa varieze, aceste acuzatii sunt tratate intr-o maniera foarte serioasa si vor fi analizate de familia regala intr-un cadru privat", a transmis Palatul Buckingham intr-un comunicat dat publicitatii pe 9 martie.

Fosta prima doamna a Statelor Unite Michelle Obama a declarat ca dezvaluirile facute de Meghan despre o remarca legata de posibila culoare a pielii a fiului ei au fost "sfasietoare" si ca spera ca experientele prin care a trecut fosta actrita americana sa fie o lectie pentru lumea intreaga.

Scandal în industria Big Pharma. Alianţa Pfizer-BioNTech, dată în judecată pentru încălcarea patentelor pentru vaccinul antiCovid
Scandal în industria Big Pharma. Alianţa Pfizer-BioNTech, dată în judecată pentru încălcarea patentelor pentru vaccinul antiCovid
Alianţa Pfizer-BioNTech a fost dată în judecată, joi, 25 aprilie, de grupul farmaceutic britanic GlaxoSmithKline (GSK), care acuză că cele două companii i-au încălcat patentele asociate...
Demisie cu scandal la Antena 1. Cunoscuta prezentatoare e revoltată: ”Vendetă personală”. Acuzații de discriminare
Demisie cu scandal la Antena 1. Cunoscuta prezentatoare e revoltată: ”Vendetă personală”. Acuzații de discriminare
Laura Nureldin, una dintre cele mai cunoscute prezentatoare de la Antena 1, a decis să părăsească echipa Observator, unde a activat în ultimii 4 ani. Conform Cancan.ro, Laura Nureldin a...
#Printul Harry, #Printul William, #scandal, #Marea Britanie , #stiri mondene