Dan Teodorescu, despre piesa-manifest: Nu-mi imaginam ca poate provoca atata agresivitate

Sambata, 09 Aprilie 2016, ora 22:1813844 citiri
Dan Teodorescu, despre piesa-manifest: Nu-mi imaginam ca poate provoca atata agresivitate
Foto: Arhiva Ziare.com

Dan Teodorescu, solistul trupei Taxi, spune ca nu isi imagina ca mesajul "transmis cu atata blandete" din piesa-manifest "Despre Smerenie" poate provoca "atata agresivitate".

"Nu-mi imaginam ca un mesaj transmis cu atata blandete poate provoca atata agresivitate. Le cer iertare celor pe care i-a deranjat ce-am spus. Promit sa spun, si de-acum incolo, exact ce simt si ce cred. Asa sa-mi ajute Dumnezeu!", a scris pe Facebook Dan Teodorescu.

Zeci de personalitati, melodie-manifest impotriva Catedralei Mantuirii Neamului - Grigore Lese cere sa fie scos din videoclip

Formatia Taxi a lansat joi piesa "Despre smerenie", alaturi de 33 de personalitati din lumea muzicii, a teatrului si literaturii, intre care Dan Bittman, Andi Vasluianu, Victor Rebengiuc si Mircea Cartarescu.

Zeci de personalitati, melodie-manifest impotriva Catedralei Mantuirii Neamului - "Eu cred ca Dumnezeu prefera lemnul, lemnul si spatiile mici" (Video)

Grigore Lese, solist de muzica populara si culegator de folclor, a declarat pentru News.ro ca a cerut sa fie scos din videoclipul trupei Taxi, "Despre smerenie", care este un manifest impotriva Catedralei Mantuirii Neamului, pentru ca i s-a spus ca mesajul melodiei este despre bisericile de lemn si cultura straveche, nu despre un manifest contra Catedralei.

D.R.