Cu ochii pe vedete Barfe din culise si rautati scuzabile 20-26 iunie 2011

Sambata, 25 Iunie 2011, ora 13:31
2159 citiri
Cu ochii pe vedete Barfe din culise si rautati scuzabile 20-26 iunie 2011
Foto: cdn.sheknows

Si in aceasta saptamana vedetele noastre au avut grija sa ne furnizeze subiecte. Astfel, am aflat ca Bianca Dragusanu a inceput filmarile pentru "Burlacita", ca Adela Popescu s-a operat la nas si ca Florin Grozea, de la Hi-q, s-a casatorit.

In vara aceasta foarte multe vedete s-au hotarat sa se aseze la casele lor si sa faca pasul catre casatorie. Dupa Madalin Ionescu, Cabral sau Antonia, Florin Grozea, din trupa Hi-q, s-a casatorit si el. Pe aleasa inimii lui o cheama Ioana si are 22 de ani.

Continuand cu casatoriile trebuie sa discutam si despre cununia civila a lui Cristi Borcea. Proaspat divortat, dinamovistul a mers in fata ofiterului de stare civila alaturi de cea care i-a fost alaturi in ultimele luni, Alina Vidican.

Oana Roman nu vrea sa se casatoreasca deocamdata, insa a recunoscut ca are o relatie de 16 ani cu regizorul George Ciubotaru. Comic este faptul ca inainte cu doua zile trei fete se certau in cadrul emisiunii "Un show pacatos" pe motiv ca fiecare dintre ele putea jura ca este iubita oficiala a lui George. Atat Oana, cat si George au declarat ca se cunosc din copilarie si ca relatia lor nu a durat chiar atatia ani, ci ca uneori fiecare isi vedea de drum, exact cum a fost cazul anilor in care fiica lui Petre Roman a fost cu Cornel Pasat.

In plus, cei doi nu sunt gelosi si spun ca fiecare dintre ei are dreptul de a fi si cu alte persoane.

Sa trecem de la relatiile personale la viata profesionala a unor persoane publice. De exemplu, Bianca Dragusanu a luat o pauza de la "Un show pacatos" si deja a inceput filmarile pentru "Burlacita". Dan Capatos a glumit ca Bianca ar primi 100.000 de euro pentru aceasta emisiune si imediat presa a explodat. A doua zi prezentatorul a dat de inteles ca este vorba despre o gluma si continuand in acelasi ritm a specificat ca el castiga un milion de euro pe editie plus bonuri de masa.

Sa vorbim putin si de fosta colega de platou a Biancai, Daniela Crudu. In urma cu cateva luni aceasta a fost pe "Vaporul Iubirii", iar in aceasta saptamana a fost invitata de Mihai Morar in emisiunea sa pentru a comenta ce s-a intamplat acolo. Bruneta a reusit din nou sa starneasca rasul celor din jur pentru ca nu stia ce inseamna cuvantul "sexagenara", crezand ca este un subiect tabu.

Si vedeta Acasa TV, Adela Popescu, a intrat in atentia presei zilele acestea dupa ce a anuntat ca a fost supusa unei interventii chirurgicale pentru a "repara" o deviatie de sept.

De o operatie estetica a avut parte si Costin Marculescu. Actorul si-a injectat Botox in glandele sudoripare ca sa scape de grija transpiratiei.

Înțepături între candidații Alianței PSD-PNL. Burduja o șicanează pe Firea: "Dacă era o alternativă pentru Primăria Capitalei, nu m-aș fi înscris în cursă"
Înțepături între candidații Alianței PSD-PNL. Burduja o șicanează pe Firea: "Dacă era o alternativă pentru Primăria Capitalei, nu m-aș fi înscris în cursă"
Candidat PNL la funcţia de primar al Capitalei, Sebastian Burduja, susține că s-a înscris într-o cursă electorală "strânsă", în care toți cei "patru candidaţi cu şanse", iar voturile...
Ce urmărește Ciolacu prin restrângerea atribuțiilor primarului Capitalei. Anticipează un eșec de proporții? „O dezavuare subtilă a doamnei Firea”
Ce urmărește Ciolacu prin restrângerea atribuțiilor primarului Capitalei. Anticipează un eșec de proporții? „O dezavuare subtilă a doamnei Firea”
A mai rămas aproximativ o luna și o săptămână până la alegerile locale, iar PSD de-abia a lansat-o în cursa pentru Capitală pe Gabriela Firea. Social-democrații sunt conștienți că...
#vedete romanesti, #vedete din Romania, #Bianca Dragusanu Burlacita, #Daniela Crudu, #Adela Popescu operatie nas , #vedete romanesti