Cu ochii pe vedete Barfe din culise si rautati scuzabile - 17-22 ianuarie 2011

Sambata, 22 Ianuarie 2011, ora 08:00
1576 citiri
Cu ochii pe vedete Barfe din culise si rautati scuzabile - 17-22 ianuarie 2011
Foto: cdn.sheknows

Bianca Dragusanu ofera saptamana de saptamana subiecte pentru presa de monden. De data aceasta tabloidele anunta ca asistenta lui Dan Capatos ar fi invata-o pe Daniela Crudu ce sa discute cu Leo de la Strehaia. La noul sezon "Dansez pentru tine" se va pare ca vor participa si Iulia Albu cu Laurette.

Cum a inceput saptamana cum au inceput si scandalurile. Dupa ce Daniela Crudu a fost implicata intr-un scandal cu Leo de la Strehaia, iata ca si numele Biancai Dragusanu a aparut in acest scandal si ca presa a numit-o intr-un fel "pestoaica" fostei asistente de la "Neata cu Razvan si Dani", spunem fosta asistenta pentru ca intre timp Crudu a parasit emisiunea.

Si-a pierdut postul de la matinalul de pe Antena 1, insa se pare ca acest lucru nu a intristat-o pe Crudu, ba mai mult a fost un pas mare in fata, dupa cum spune, avand in vedere ca de luni va fi asistenta lui Dan Capatos, la emisiunea "Un show pacatos" alaturi de buna sa prietena Bianca.

Si ca tot vorbim de Bianca, trebuie sa amintim de un material in presa potrivit caruia, asistenta lui Capatos ar fi jignit-o foarte tare pe Teo din cauza ca aceasta din urma i-ar fi cerut sa paraseasca sala de curs de la Scoala de Televiziune. Si uite asa respectivul ziar a mai adaugat o bila neagra pe lista Biancai, insa nu putem sa trecem cu vederea faptul ca toata lumea neaga acest eveniment, Bianca si directorul Scolii de Televiziune (Teo nu a putut confirma sau infirma cele spune din cauza starii de sanatate), insa directorul ziarului, care a intervenit in direct la "Un show pacatos", sustinea ca adevarul este cel publicat de ei.

Cand a fost intrebat de dovezi, directorul ziarului a inceput sa lase tonul mai jos si, sincer, sa se balbaie, spunand ca sigur exista un filmulet pentru a demonstra acest lucru, dar nu stie unde este filmuletul. Pai si cele trei surse?

Dupa cum ne asteptam, va mai fi un sezon "Dansez pentru tine" si iata ca deja au inceput sa se anunte vedetele care vor participa. Printre primele anuntate sunt Laurette si Iublia Albu. De viitoarele prestatii nu spunem nimic, insa ce ne poate opri sa ne gandim ce o sa pateasca partenerul si coregrafa Iuliei Albu? Ca doar o stim cum reactioneaza cand nu ii convine ceva.

Vestea ca Teo este bolnava nu a bucurat pe nimeni, insa vestea aceasta s-ar putea intoarce in Pro Tv a iscat o adevata isterie. Oameni care spun ca este cel mai bun lucru pe care il putea face, oameni care dezaproba acest lucru, insa nimeni nu a asteptat sa vada daca este sau nu ceva adevar in acest zvon.

Moartea unui om politic - pomenirea și lecțiile acesteia. Partea I: de ce trebuie să (ne) criticăm liderii?
Moartea unui om politic - pomenirea și lecțiile acesteia. Partea I: de ce trebuie să (ne) criticăm liderii?
Acum la mine e noapte târziu, dar calendaristic ziua de 27 martie a început deja. Când domniile voastre (sau majoritatea) veți citi acest articol (în două părți), peste cea de-a 29-a zi a...
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
România intră în spațiul Schengen doar pe cale maritimă și aeriană, la finalul lunii martie 2024. Aderarea va stimula turismul și comerțul și va consolida piața internă. Pe de altă...
#vedete romanesti, #vedete din Romania, #Bianca Dragusanu, #Daniela Crudu , #vedete romanesti