Cu ce vedeta ti-ar placea sa semeni? (Galerie foto)

Miercuri, 01 Iunie 2011, ora 22:04
7667 citiri
Cu ce vedeta ti-ar placea sa semeni? (Galerie foto)

Trebuie sa recunoastem ca femeile se privesc zilnic in oglinda, unele mai mult, altele dimpotriva. Se analizeaza, isi studiaza corpul, fac comparatii. Sunt convinse ca arata bine, iar daca observa schimbari adopta imediat masuri de "ajustare".

Multe dintre ele merg mai departe, visand sa arate precum starurile de la Hollywood. Piept generos, fese bombate, solduri puternice.

Nu e obligatoriu sa ai 1,80 m, ca sa fii dorita. Pentru marea majoritate, feminitatea rimeaza cu senzualitatea. Un sondaj realizat cu ajutorul a peste 2.000 de persoane ce au nominalizat starul cu care si-ar dori sa semene, la trup, a scos la iveala un clasament cu 9 vedete.

Va prezentam doar top 5 dintre ele, asa cum reiese din Au Feminin.

1. Jessica Alba este marea castigatoare a sondajului. Cu 1,70 inaltime si 58 kg, actrita are o silueta de vis. Bine proportionata, Jessica a procedat foarte simplu facand: "ceea ce trebuie, acolo unde trebuie". Infatisarea stralucitoare a starului inspira tuturor adevarata bucurie de a trai.

2.Jennifer Lopez, ocupanta pozitiei a doua, seduce prin formele sale apetisante. La fel ca Beyonce, este unul dintre starurile care au impus un nou model de frumusete, in anul 2000. Legendarul posterior al lui Jennifer o ajuta sa intre in categoria celor mai sexy femei ale planetei.

3.Scarlett Johansson, asemenea lui Marylin Monroe, este feminitatea intruchipata. Talia marcata de solduri rotunde, decolteul generos, totul armonizat cu buzele sexy o fac foarte stralucitoare.

4.Kim Kardashian rateaza putin podiumul. Fesele bombate, talia fina, pieptul voluptos si buzele senzuale o ridica insa la rangul de femeie fatala.

5.Salma Hayek se distinge prin proportii perfecte (1,57 m si 50 kg). Dar ceea ce place cel mai mult la ea sunt senzualitatea latina, farmecul si eleganta.

Pozitiile urmatoare au fost ocupate de gratioasa Keira Knightley, exuberanta Kate Moss, fragila Victoria Becham, pentru ca voluptoasa Katherine Heigle sa incheie clasamentul.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#top vedete, #top actrite, #top femei, #Jessica Alba, #Jennifer Lopez , #vedete straine