Copiii de ieri, vedetele de astazi: Le recunosti? (Galerie foto)

Sambata, 26 Septembrie 2015, ora 10:02
8108 citiri
Copiii de ieri, vedetele de astazi: Le recunosti? (Galerie foto)
Foto: Facebook/Mircea Radu

Mici si inocente. Asa erau vedetele noastre acum multi ani, cand nu banuiau ca vor ajunge persoane publice si modele pentru oamenii din jurul lor. Acum isi incanta fanii de pe retelele de socializare cu imagini din timpul adolescentei.

Oana Roman, de exemplu, a publicat pe pagina sa de Facebook un colaj realizat dintr-o imagine cu ea in copilarie si una cu fiica sa, Isabela. "Stanga, eu la doi ani; dreapta Isabela la 1 an si 4 luni. Semanam?", a notat prezentatoarea de televiziune pe reteaua de socializare.

Foto: Facebook/Oana Roman

Inedit: Vedetele din Romania, in copilarie (Galerie foto)

Pustiul din imagine nu este foarte greu de recunoscut, desi este drept ca este posibil ca multi sa il confunde cu fratele sau mai mare, ce ii seamana destul de bine. Este vorba despre Augustin Viziru, mai tanarul frate al lui Lucian Viziru.

Foto: Pro TV

Vedetele, cand nu visau la celebritate: Cum aratau in copilarie (Galerie foto)

Micuta zambareata s-a transformat intr-o frumoasa prezentatoare de televiziune care aduna telespectatorii in fata micilor ecrane de ani de zile. Daca nu o recunoasteti, va spunem noi ca este vorba despre Ioana Maria Moldovan.

Foto: Facebook/Ioana Maria Moldovan

Copii inocenti odata, mari vedete in prezent (Galerie foto)

Oare este cineva care nu il recunoaste in imaginea urmatoare pe Lucian Bute, care poarta cu mandrie numele Romaniei in afara tarii?

Foto: Instagram/Lucian Bute

Astazi traiesc povesti de succes, dar cum aratau in copilarie (Galerie foto)

Si Andreea Balan si-a adus aminte de vremurile cand era doar o adolescenta, dar la fel de celebra ca acum, pentru ca in anul 2000, cand a fost realizata fotografia din stanga, ea era deja cunoscuta datorita trupei Andre.

Foto: Facebook/Andreea Balan

Roxana Ciuhulescu a fost cunoscuta multa vreme drept femeia cu cele mai lungi picioare din Romania, acest lucru ajutand-o in cariera sa de prezentatoare de televiziune. In fotografia de mai jos, Roxana Ciuhulescu avea 19 ani.

Foto: Facebook/Roxana Ciuhulescu

Imagini inedite: Cum aratau vedetele autohtone in copilarie (Galerie foto)

"Am fost acum cateva zile pe la tata - umbla prin niste fotografii vechi pe care le aranja, le impartea pe categorii, le repartiza pe ani; apoi baga toate amintirile astea in plicuri pe care le scria cu pixul albastru si le punea unele peste altele.

Mi-a zis ca a gasit un abonament ITB, al meu, de cand eram in scoala si ca nu se indura sa-l arunce dar nici nu are unde sa-l puna ca nu exista categorie pentru asa ceva...", a scris un prezentator de televiziune la descrierea urmatoarei imagini.

Foto: Facebook/Mircea Radu

Daca nu l-ati recunoscut, va mai oferim un indiciu. "All you need is love...". Exact! Este Mircea Radu.

Trecem la un comediant cu o cariera de ani de zile in spate. Mai exact, la Mugur Mihaescu, actorul care l-a facut cunoscut pe Garcea sau care a adus-o pe Leana in casele romanilor. Imaginea postata de Mugur pe Facebook a fost realizata in 1984.

Foto: Facebook/Mugur Mihaescu

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#vedete romanesti copilarie, #vedete romanesti adolescenta, #vedete romanesti Facebook , #vedete romanesti