Copii cu copii: Celebritati care au devenit parinti la varste foarte fragede (Galerie foto)

Duminica, 22 Martie 2015, ora 08:40
10431 citiri
Copii cu copii: Celebritati care au devenit parinti la varste foarte fragede (Galerie foto)
Foto: Topix

Le privesti in revistele glossy si ai senzatia ca au crescut pe covorul rosu, ca intotdeauna au fost niste rasfatate ale sortii. In realitate, insa, multe vedete din prezent, simpli anonimi cu ani in urma, s-au confruntat cu probleme mari la varste foarte mici.

Chiar si asa, au mers mai departe cu capul sus, ajungand nu doar sa se "realizeze", asa cum ar spune bunicii, dar chiar sa cunoasca celebritatea.

Odraslele "greilor" din showbiz-ul mondial (Galerie foto)

Topix a cautat in trecutul celebritatilor, descoperind destule care au devenit parinti la varsta la care erau doar niste adolescenti.

Sofia Vergara avea numai 19 ani cand a devenit mama. Se casatorise la 18 ani cu iubitul sau din liceu. La un an dupa ce a nascut, a divortat. Vedeta cu origini columbiene, ajunsa la 42 de ani, urmeaza sa se casatoreasca pentru a doua oara, foarte curand, cu actorul Joe Manganiello.

Foto: Topix

Solange Knowles, sora lui Beyonce, cantareata, actrita si model, la randul sau, a devenit mama la numai 17 ani. Si aceasta a divortat de tatal copilului, recasatorindu-se, la 28 de ani, la finele anului trecut.

Foto: tumblr.com

Tot 17 ani avea si Jamie Lynn Spears, sora lui Britney Spears, cand a devenit mama. Vedeta postului de televiziune Nickelodeon, actrita si cantareata, a fost logodita cu tatal copilului, insa casatoria nu a mai avut loc. Jamie, de 23 de ani, s-a casatorit abia in martie 2014 cu un om de afaceri.

Foto: Topix

Rapperul Lil Wayne, in varsta de 32 de ani, a devenit tata la numai 15 ani, mama fiind iubita sa din liceu. Cei doi s-au si casatorit, insa mariajul nu a rezistat decat doi ani. De atunci, artistul a mai fost de inca trei ori tata, cu trei femei. A fost la un pas de a deveni a cincea oara tata, insa sarcina nu a putut fi dusa la termen.

Foto: Topix

Aretha Franklin era chiar un copil cand a nascut prima oara. Cea care avea sa ajunga una dintre cele mai mari voci feminine avea numai 13 ani cand a ramas insarcinata. Tatal primului copil nu este cunoscut. De atunci, Aretha, acum in varsta de 72 de ani, a fost casatorita de doua ori si a mai nascut trei copii.

Foto: Topix

Actrita Roseanne Barr, cunoscuta din serialul "Roseanne", a devenit mama la numai 17 ani. Si-a dat insa fiica spre adoptie, reintalnind-o peste ani. In cei 62 de ani de viata, a nascut cinci copii si a fost casatorita de trei ori. In prezent este divortata, dar are un partener.

Foto: Topix

Modelul Anna Nicole Smith, fost iepuras Playboy, decedata in urma cu opt ani (cand avea 39 de ani), a devenit mama la numai 17 ani. Anna Nicole se lasase de scoala la 15 ani si s-a casatorit trei ani mai tarziu. Primul ei copil a murit in 2006, an in care modelul a adus pe lume cel de-al doilea copil. De-a lungul scurtei sale vieti, Anna Nicole a fost casatorita de trei ori.

Foto: Topix

Cantaretul Tom Jones in varsta de 74 de ani, a devenit tata la numai 17 ani. Este si acum casatorit cu femeia care i-a nascut copilul. La un moment dat, insa, a declarat ca facea sex si cu 250 de fane pe an. Cand sotia lui a citit in ziar destainuirea sa, pur si simplu l-a luat la bataie. Cantaretul nu a ripostat.

Dintr-o aventura s-a mai nascut un baiat, pe care artistul l-a negat ani buni, chiar daca testul ADN arata altceva. Abia in urma cu cativa ani a recunoscut ca e fiul sau, insa nu a dorit sa-l intalneasca.

Foto: Twitter

Mai mult de jumătate dintre români votează la europarlamentare cu candidatul preferat la primărie. Ce procente ar putea obține partidele SONDAJ
Mai mult de jumătate dintre români votează la europarlamentare cu candidatul preferat la primărie. Ce procente ar putea obține partidele SONDAJ
PSD este creditat cu 28,4% din intenţiile de vot la alegerile pentru consiliile locale, PNL cu 26,7%, AUR cu 14,4%, conform unui sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro, în luna aprilie,...
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Nu l-am cunoscut niciodata pe medicul Cirstoiu, nu am avut nicio legatura ce el. In schimb, ca si voi, am avut ocazia sa-l vad la lucru pe scena politica damboviteana. Dupa parerea mea, responsabil...
#vedete facut copii tinere, #celebritati nascut adolescenta, #vedete copii din adolescenta, #vedete nascut devreme, #vedete copii varsta , #vedete straine