Conchita Wurst, cea mai buna combinatie rochie-barba pe covorul rosu (Foto)

Luni, 12 Ianuarie 2015, ora 22:20 7854 citiri
Foto: Facebook/Conchita Wurst

Conchita Wurst, castigatoarea celei mai recente editii a Eurovision, si-a facut aparitia la Globurile de Aur, socandu-i pe cei prezenti, mai ales ca nu toti stiau de existenta unui astfel de personaj.

Initial, cei care au dat nas in nas cu ea n-au stiut cum sa reactioneze. Ulterior au aflat ca, in Europa, e vedeta, asa ca au asaltat-o cu intrebari si au fotografiat-o din toate unghiurile.

https://ziare.com/weekend/cele-mai-bune-filme/globurile-de-aur-2015-marii-castigatori-1342562

Imediat, Conchita a fost declarata "castigatoare" la categoria Cea mai buna combinatie rochie-barba pe covorul rosu - categorie imaginata de In Touch, unde a fost si singura concurenta.

Dupa ceremonie, unde a purtat, pe langa barba, o rochie verde, cu vedere la o bustiera de culoarea pielii, Conchita, in varsta de 26 de ani, a scris pe o retea de socializare ca evenimentele precum Globurile de Aur arata, printre altele, "diversitatea si seriozitatea entertainmentului, ca forma de arta".

Foto: In Touch

Referindu-se la recentele evenimente din Europa, pe Facebook Conchita Wurst a scris: "Evenimentele recente din Europa (atentatele din Franta - n. red.) au aratat ca libertatea de exprimare este atacata. Sa ne unim si sa continuam lupta pentru pace si libertate - si libertate de expresie".

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Scrie pe Ziare.Com
Comentarii
Poza Maramu1976
Maramu1976
rank 1
Aparitia ,,ei´´ spectaculoasa ar avea efect 100% intr-un....
Poza MosCraciun
MosCraciun
rank 5
Conchita Wurst arata mai bine ca dr Viorel in fata lui Bombonica