FOTO Cum arata la 55 de ani Cindy Crawford, sex-simbolul anilor 1990

Vineri, 26 Februarie 2021, ora 04:23
4362 citiri
FOTO Cum arata la 55 de ani Cindy Crawford, sex-simbolul anilor 1990
Cindy Crawford FOTO facebook

Cindy Crawford a implinit zilele trecute 55 de ani, insa nu si-a pierdut prea mult din frumusetea care o facea cea mai ravnita femeie acum trei decenii.

Supermodelul american s-a nascut la 20 februarie 1966, in in DeKalb, Illinois (SUA), tatal sau fiind electrician iar mama - sora medicala.

Desi a devenit repede faimoasa datorita infatisarii sale fizice, satena cu ochi caprui a iesit mai intai in evidenta datorita abilitatilor sale intelectuale.

A fost una dintre cele mai bune eleve, iar la terminarea liceului a fost premiata ca atare.

S-a inscris la Northwestern University din Chicago, la facultatea de inginerie chimica, insa cariera sa academica s-a dovedit a fi scurta pentru ca in primul an a renuntat la scoala pentru a urma o cariera in modeling.

Intrarea ei in lumea dura si competitiva a modei a fost usurata de castigarea concursului "Look of the Year" sustinut de Agentia de Modele Elite, in 1982. In numai cateva luni, Cindy Crawford ajungea pe coperta revistei Vogue.

Ea a facut parte din cele sase cele mai celebre modele din lume, care la inceputul anilor 1990 reprezentau elita modei: Claudia Schiffer, Naomi Campbell, Linda Evangelista, Helena Christensen si Christy Turlington.

Cand avea 21 de ani, Cindy Crawford s-a casatorit cu Richard Gere, care avea 42 de ani si era unul dintre cei mai in voga actori dela Hollywood. Mariajul nu a durat insa decat 4 ani, ei despartindu-se si refacandu-si viata.

La trei ani de la despartirea cu Richard, Cindy s-a casatorit cu Rande Gerber, care a devenit tatal celor doi copii ai sai, Presley (22 ani) si Kaia (19 ani). Ei formeaza unul din cele mai longevive cupluri de la Hollywood, fiind impreuna de aproape 20 de ani. Ambii copii au o cariera de succes in industria modellingului, ghidata pe mama lor, care desi a renuntat la cariera ramane o prezenta constanta pe copertile revistelor de moda.

Mai puteti citi:

FOTO Maria, fiica lui Anghel Iordanescu, a dat lovitura in televiziune

  • Drama Gabrielei Sabatini, cea mai frumoasa jucatoare de tenis a anilor 1990
  • Statul Islamic, amenințări voalate către Occident și felicitări după atentatul din Moscova. „Îi încurajăm pe leii singuratici să vizeze cruciaţii, în special în SUA şi Europa”
    Statul Islamic, amenințări voalate către Occident și felicitări după atentatul din Moscova. „Îi încurajăm pe leii singuratici să vizeze cruciaţii, în special în SUA şi Europa”
    Purtătorul de cuvânt al grupării jihadiste Stat Islamic, Abu Huzaifa al Ansari, a cerut joi, 28 martie, să fie comise atacuri individuale în Europa şi Statele Unite pentru a sprijini...
    Pod prăbușit în SUA: Cum vor fi îndepărtate resturile podului și ce se va întâmpla cu nava „aproape la fel de lungă ca Turnul Eiffel” FOTO/VIDEO
    Pod prăbușit în SUA: Cum vor fi îndepărtate resturile podului și ce se va întâmpla cu nava „aproape la fel de lungă ca Turnul Eiffel” FOTO/VIDEO
    Wes Moore, guvernatorul din Maryland a oferit detalii privind planul său de a îndepărta resturile după ce o navă cargo a lovit un pod important din Baltimore, ducând la moartea a şase...
#Cindy Crawford, #55 ani, #frumusete, #aniversare, #SUA , #stiri vedete