Veste trista pentru fanii filmului "Cernobil". A murit unul dintre actorii principali din miniseria HBO

Miercuri, 07 Aprilie 2021, ora 10:49
Autor: Teodor Serban
Veste trista pentru fanii filmului "Cernobil". A murit unul dintre actorii principali din miniseria HBOPaul Ritter

Actorul britanic Paul Ritter a decedat luni seara, la varsta de 54 de ani, intristandu-i pe cinefilii care au urmarit miniseria "Cernobil", axata pe catastrofa nucleara produsa in Ucraina in 1986.

Cunoscut si pentru rolurile din "Quantum of Solace" si "Harry Potter", Paul Riter a fost rapus de o tumora cerebrala cu care s-a luptat in ultimii ani.

Potrivit unui comunicat emis de familie, sotia sa si cei doi copii ai cuplului au fost langa actor in ultimele sale clipe de viata.

In filmul "Cernobil", una dintre cele mai de succes productii HBO, Paul Ritter l-a interpretat pe "tovarasul" Diatlov.

 Articol citit de 3144 ori

  Citeste si:
  Comentarii
  CARCOTASUL
  07.04.2021, 13:23
  aceasta mini-serie despre dezastrul de la Cernobal
  trebuie sa devina un subiect obligatoriu de studiu pentru toti elevii din RO si din Europa...si din intreaga lume. Numai asa se poate mentine treaza constiinta anti-razboi a masselor, care nu prea au obiceiul de a gandi suficient asupra proiblemelor politice. Numai vazand "in imagini sugestive" ce va aduce un razboi nuclear intregii planet Terra se poate ajunge la o intelegere exactaa ceea ce este, concret, un astfel de razboi. Actorul defunct a contribuit la cunoasterea profunda a unei realitati ce ar trebui sa ne preocupe pe toti. Dumnezeu sa-l primeasca acolo unde dreptii se odihnesc !