Cei mai bogati copii din lume in 2021. Care sunt averile lor in Top 10

Sambata, 29 Mai 2021, ora 22:10
12408 citiri
Cei mai bogati copii din lume in 2021. Care sunt averile lor in Top 10
Printul George FOTO: Canal Midi

La prima impresie, cand va ganditi la cei mai bogati copii din lume, gandul va duce la niste adolescenti geniali, care au reusit sa inventeze ceva iesit din comun. Insa, de cele mai multe ori, lucrul acesta nu este adevarat, statutul lor de milionari in dolari provine de la averea familiilor acestora.

Va prezentam mai jos lista celor mai bogati 10 copii din lume, asa cum a fost ea dezvaluita de presa internationala.

10. Jaden Smith - 8 milioane de dolari

Jaden Smith este cel mai bogat copil actor din lume. El este fiul lui Will Smith, calcand pe urmele tatalui sau. Si-a facut debutul in film in anul 2006, in lung metrajul "The Pursuit of Happyness".

A castigat un premiu MTV pentru performanta din acest film, ulterior jucand si in alte productii, in special cateva remake-uri.

9. Abigail Breslin - 12 milioane de dolari

Abigail este o cantareata si actrita americana, care si-a inceput cariera la numai 3 ani. In prezent, ea se numara printre cele mai bogate actrite din lume. A debutat in primul sau film, in anul 2002, "Signs". A fost nominalizata la diverse premii inclusiv la Best Supporting Actress Award si Screen Acting Guild.

8. Nick Daloisio - 30 de milioane de dolari

Nick este specialist in programe de computer, el infiintand o companie, pe cand avea varsta de numai 15 ani. Ca un geniu in tehnologie, Nick a inventat Summly, o aplicatie iOS, care mai tarziu a fost cumparata de gigantul Yahoo, cu 30 de milioane de dolari.

7. Dannielynn Birkhead - 59 de milioane de dolari

Este fiica celebrei actrite si model Anna Nicole Smith, care a murit in 2007, dupa o supradoza de droguri. Astfel, adolescenta a devenit mostenitoarea averii mamei sale si a intrat pe lista milionarilor.

6. Emme si Maximilian Muniz - 200 de milioane de dolari

Emme si Max sunt printre cei mai bogati gemeni din lume, datorita statutului de celebritati al parintilor lor: Marc Anthony si Jennifer Lopez. Inca din prima lor zi de viata, paparazzii i-au vanat si au declansat interesul fanilor.

Un roman a descoperit un trib unicat in padurea Amazonului FOTO VIDEO

5. Knox Joile Pit si Vivienne Joile Pit - 200 de milioane de dolari

Knox si Vivienne sunt gemenii celebri ai starurilor Brad Pitt si Angelina Jolie. Prima lor fotografie s-a vandut cu un milion de dolari, facand-o cea mai scumpa poza a unor copii, pana in prezent.

4. Suri Cruise - 800 de milioane de dolari

Suri face parte din liga milionarilor datorita bogatiei parintilor sai, faimosii Tom Cruise si Katie Holmes. La doar 13 ani, ea se afla in topul listei celor mai bogati copii din lume.

3. Blue Ivy Carter - 1 miliard de dolari

Blue Ivy se afla in fruntea topului celor mai bogati copii din America. Fara indoiala, nu exista o modalitate mai usoara sa fii bogat decat sa te nasti intr-o familie cu multi bani. Ea este fiica lui Beyonce si Jay-Z.

2. Phoebe Adele Gates - 1 miliard de dolari

Phoebe nu este o fata familiara in randul internautilor, datorita discretiei parintilor ei, Bill si Melinda Gates. Chipul ei ramane departe de lumina reflectoarelor, de cele mai multe ori.

NASA primeste un mesaj neobisnuit din lumea de dincolo: Acolo unde "nimeni nu dirijeaza Universul"

1. Prince George Alexander Louis - 1 miliard de dolari

Cel mai bogat copil din lume este Printul George Alexander Louis, care are o avere estimata la 1 miliard de dolari. El s-a nascut pe 22 iulie 2013, fiind cunoscut si sub numele de Printul George sau Printul George de Cambridge, potrivit Tuko.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL și PSD așteaptă "clarificări" de la Cătălin Cîrstoiu, "în această săptămână". Când va fi anunțată decizia în privința candidatului la Primăria Capitalei
PNL și PSD așteaptă "clarificări" de la Cătălin Cîrstoiu, "în această săptămână". Când va fi anunțată decizia în privința candidatului la Primăria Capitalei
Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a afirmat, joi seară, că, în acest moment, Cătălin Cîrstoiu este candidatul alianţei PSD-PNL, dar acesta trebuie să clarifice public toate aspectele care...
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
#cei mai bogati din lume, #milionari, #copii de vedete, #top bogati , #stiri mondene