Ce-si mai asigura vedetele? (Galerie foto)

Luni, 04 Aprilie 2011, ora 19:10
3110 citiri
Ce-si mai asigura vedetele? (Galerie foto)

Picioare, par, voce, de ce nu si degetul mijlociu? Celebritatile excentrice nu fac mofturi, asigurand tot ce se poate.

Heidi Klum, de exemplu, si-a asigurat picioarele pentru 2,2 milioane de dolari, e drept inainte de a-si face iesirea de pe podium si a se dedica exclusiv vanzarilor online. Interesant este ca piciorul drept valoreaza cu 200.000 mai mult decat stangul, care prezinta o mica cicatrice, conform Parade.

Jamie Lee Curtis si-a asigurat, in 1994, picioarele pentru suma de 1 milion de dolari.

Mai glumet din fire, Keith Richards si-a asigurat degetul mijlociu pentru suma de 1,6 milioane de dolari. Desi am vrea sa credem ca asigurarea implica faptul ca degetul este esential pentru a canta la chitara, in realitate este de notorietate gestul facut foarte frecvent de muzicianul de la Rolling Stones.

Bruce Springsteen si-a asigurat vocea ce l-a facut celebru pentru suma-record de 6 milioane de dolari.

America Ferrera si-a asigurat zambetul, mai precis dintii, pentru suma fabuloasa de 10 milioane de dolari in urma cu aproape 4 ani.

Tot in 2007, Jennifer Lopez si-a asigurat cea mai proeminenta parte a corpului pentru o suma si mai mare: 27 de milioane de dolari, dand totodata si avant unui segment din chirurgia plastica.

Ca sa nu se mai incurce in maruntisuri, David Beckham a asigurat intregul "pachet" pentru 151 de milioane de dolari, o suma cat de cat recomfortanta pentru cazul in care o accidentare l-ar scoate permanent de pe gazon.

In 2006, Mariah Carey si-a asigurat picioarele pentru suma-record de un miliard de dolari, dupa ce a devenit imaginea Gillette.

Clipul viral postat de David Beckham de la petrecerea soției sale Victoria, care a împlinit 50 de ani
Clipul viral postat de David Beckham de la petrecerea soției sale Victoria, care a împlinit 50 de ani
Spice Girls s-au reunit pentru o reprezentaţie rară cu toate cele cinci membre - la petrecerea de 50 de ani a Victoriei Beckham, unde au dansat pe melodia "Stop". Petrecerea a avut loc...
Va candida Marcel Ciolacu la prezidențiale? „După 20 de ani, este cazul să fie un preşedinte mai de stânga. Vedem după 9 iunie”
Va candida Marcel Ciolacu la prezidențiale? „După 20 de ani, este cazul să fie un preşedinte mai de stânga. Vedem după 9 iunie”
Liderul PSD Marcel Ciolacu a declarat că va decide dacă va candida sau nu la scrutinul prezidenţial în funcţie de rezultatul alegerilor comasate - locale şi europarlamentare - din 9 iunie....
#vedete asigurari, #asigurare voce, #asigurare picioare, #Jennifer Lopez asigurare fund, #Mariah Carey picioare asigurate, #david beckham , #stiri vedete
Comentarii
Poza bum
bum
rank 5
toate "vedetele" trebuiesc bagate intre aia care s-au batut ieri pe ulei si dero , sa vedem cum "reactioneaza" ! mi-ar place mult sa vad o papusa dinasta intr-o harmalaie infernala cum o calca in picioare pentru trei felii de salam sau mai stiu eu ce !
Poza Gonzaguez
Gonzaguez
rank 5