Ce poze mai pun vedetele pe Instagram: Delia(Galerie foto)

Joi, 28 Mai 2015, ora 15:01 11095 citiri
Foto: Instagram/InstaDelia

Copilaroasa si amuzanta, dar foarte eleganta atunci cand situatia o cere. Asa este Delia inca din 1999, cand s-a lansat in lumea muzicala cu formatia ND.

Anii au trecut si Delia a avut din ce in ce mai mult succes, iar retelele de socializare au picat ca o mana cereasca pentru ea si alti artisti. Dupa reusita pe Facebook, unde vedeta a strans peste 1,4 milioane de aprecieri, cantareata si-a indreptat atentia catre Instagram, unde zi de zi isi tine fanii la curent cu ceea ce face.

Foto: Instagram/InstaDelia

Daca in cele mai multe poze, artista pare copilaroasa si este surprinsa in ipostaze amuzante, in altele este foartes sexy. Combinatia dintre o femeie blonda frumoasa si o rochie rosie este exploziva.

Foto: Instagram/InstaDelia

Dar nici cu imaginea sa de fan rock nu se poate plange nimeni.

Foto: Instagram/InstaDelia

Pozele din vacante sunt nelipsite de pe retelele de socializare ale vedetelor, iar Delia nu face exceptie.

Foto: Instagram/InstaDelia

Cativa dintre prietenii virtuali ai interpretei melodiei "Ipotecat" au fost indusi in eroare de poza urmatoare, unii crezand ca este vorba despre o anumita aplicatie. In realitate, era doar vitrina unui magazin.

Foto: Instagram/InstaDelia

Ce poze mai pun vedetele pe Instagram: Inna (Galerie foto)

Si pentru ca relatia dintre ea si fani este una foarte apropiata, Delia le arata uneori acestora si ce mai face cainele sau Louie.

Foto: Instagram/InstaDelia

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Comentarii
cbucur
rank 5
Most of them...