Ce fac vedetele ca sa-si dea gata fanii (Galerie foto)

Luni, 03 Noiembrie 2014, ora 07:55
12197 citiri
Ce fac vedetele ca sa-si dea gata fanii (Galerie foto)
Foto: Facebook

Retelele de socializare au picat ca o mana cereasca pentru vedetele din toata lumea, iar cele din Romania nu fac exceptie si s-au conformat rapid facand orice pentru a tine astfel legatura cu admiratorii.

Era tehnologiei i-a adus pe multi in fata laptopului sau PC-ului, asa ca vedetele noastre incearca sa ne incante si sa ne tina la curent cu tot ce fac, iar unele posteaza fotografii sexy.

Treningul nu mai este de multa vreme la moda atunci cand mergi la sala de sport. Anda Adam prezinta noua tinuta. Probabil barbatii de la sala de fitness lucreaza cu mai mult spor avand o asemenea companie.

Sexy chiar si la sala - ce poarta vedetele din Romania cand fac sport (Galerie foto)

Andreea Balan are un corp de invidiat si nu pentru ca ar tine incontinuu dieta, ci pentru ca tot timpul danseaza. Pentru fanii artistei este o placere sa ii urmareasca pagina de Facebook, pentru ca frumoasa blonda ii tine mereu la curent si le arata cat de sexy este.

Multi sunt cei care o critica pe Mihaela Radulescu, iar ea le raspunde de fiecare data si cu o poza prin care demonstreaza de ce mereu a ajuns in topurile referitoare la cele mai sexy femei din Romania.

Si Andreea Banica isi "incalzeste" fanii, dupa cum spune ea pe Facebook, cu imagini prin care lasa imaginatia sa zburde.

Numele Andreeei Marin pare sinonim cu eleganta daca ii urmarim paginile de pe retelele de socializare.

Vedetele din Romania, sexy si elegante in orice situatie (Galerie foto)

"Masina-i prea mica sau picioarele-s prea lungi?", se intreaba Roxana Ciuhulescu, vedeta care publica o fotografie inedita in care poarta o fusta scurta, combinata cu un dres cu pisici.

Si Oana Zavoranu are o relatie extraordinara cu fanii sai si tocmai de aceea le bucura incontinuu privirile cu poze realizate la sedintele foto sau in intimitatea casei sale. Complimentele din partea prietenilor virtuali nu intarzie sa apara de fiecare data.

Copilaroasa, amuzanta, zburdalnica si plina de viata. Asa este Delia Matache de cele mai multe ori, dar sunt si ocazii in care isi lasa publicul fara cuvinte.

Iar costumele sale de scena sunt unice. Delia si Horia Brenciu au cantat impreuna in cadrul emisiunii "Danseaza printre stele".

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Vedete sexy, #vedete Romania sexy, #celebritati sexy, #vedete tinute sexy , #vedete romanesti