Ce cadouri primesc cei mai rasfatati copii din lume (Galerie foto)

Marti, 25 Decembrie 2012, ora 08:00
13092 citiri
Ce cadouri primesc cei mai rasfatati copii din lume (Galerie foto)

Toti copiii, mai mici sau mai mari, dar si adultii primesc daruri de Craciun.

Totusi, unii sunt cu mult mai rasfatati decat altii, ceea ce primesc ei depasind orice imaginatie, potrivit Business Insider:

Suri Cruise, fiica lui Tom Cruise si Katie Holmes

Suri a fost in lumina reflectoarelor inca din scutece, fiind fiica a doi parintri celebri, care nu au contenit sa o invete cu un stil de viata extrem de luxos. Vara aceasta, atunci cand ea si Tom au vizitat Disney World, Suri a stat in apartamentul "Castelul Cenusaresei", proiectat pentru familia Walt Disney, care este inchiriat, in mod normal, doar pentru evenimente extrem de importante.

Suri are o garderoba de 3 milioane de dolari, avand o haina Dolce&Gabana de 2.140 de dolari si alte piese de la Marc Jacobs, Chloe, Burberry si alti designeri faimosi.

Valentina Paloma Pinault, fiica Salmei Hayek si a lui Francois-Henri Pinault

In varsta de 5 ani, Valentina deja participa la evenimente artistice in Italia si paseste pe covorul rosu. Asta este ceva normal, probabil, pentru fiica unui star de cinema si a unui mare miliardar. Micuta diva are o personalitate bine definita si de multe ori a fost pozata scotand limba la paparazzi.

Stie sa vorbeasca engleza, spaniola si franceza, iar tatal ei vireaza in fiecare luna 50.000 de dolari intr-un cont pe numele ei.

Justin Dior Combs, fiul lui P. Diddy

Justin Combs are 18 ani si este unul dintre cei mai norocosi copii. Legendarul sau tata i-a inmanat cheile unui Maybach de 360.000 de dolari, iar ziua lui de nastere, la care au venit numerosi membri ai echipei "Jersey Shore", a fost aratata la televizor in cadrul unui episod "My Super Sweet Sixteen".

Cu toate acestea, Justin invata si incredibil de bine, in prezent urmand cursurile UCLA, pe baza unei burse de fotbal.

Emme Anthony, fiica lui Jennifer Lopez si Marc Anthony

In varsta de 4 ani, Emme a fost pozata in primul rand de la Saptamana Modei de la Paris din octombrie, purtand accesorii Chanel in valoare de peste 2.100 dolari.

Dar asta nu este mare lucru pentru ea, care este invatata sa mearga cu avionul privat al mamei sale in diverse destinatii. Gemenii lui J.Lo. sunt rasfatati si de nasul lor, Tom Cruise, care a cheltuit 200.000 de dolari pentru petrecerea de celebrare a nasterii lor.

Seicul Hamdan bin Mohammed bin Rashid al Maktoum, Printul Dubai-ului

Printul are 29 de ani si este fiul lui Mohammed bin Rashid Al Maktoum, primul ministru al Emiratelor Arabe Unite. Conduce o masina plina de diamante, un Mercedes de 4,8 milioane de dolari si are un iaht de 300 de milioane de dolari.

Are si o afinitate pentru sporturi, asa ca practica in mod curect scuba diving, sky diving, jet skiing si body boarding.

Ii place sa si calatoreasca, asa ca in iunie a fost la New York, unde a comandat un desert de 1.000 de dolari.

Blue Ivy Carter, fiica lui Beyonce si Jay-Z

Blue Ivy a fost deosebita inca de la nastere. La cele 11 luni pe care le are, detine o garderoba mai scumpa decat multi artisti de la Hollywood.

Leaganul ei a costat 3.500 de dolari, iar baie face intr-un vas incrustat cu cristale Swarovski, cadou de la "matusa" ei Kelly Rowland, in valoare de 5.200 de dolari.

Atunci cand nu este in patut, ea isi insoteste parintii in avionul lor particular de 39,1 milioane de dolari sau in iahtul lor de 40 de milioane de dolari.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL și PSD așteaptă "clarificări" de la Cătălin Cîrstoiu, "în această săptămână". Când va fi anunțată decizia în privința candidatului la Primăria Capitalei
PNL și PSD așteaptă "clarificări" de la Cătălin Cîrstoiu, "în această săptămână". Când va fi anunțată decizia în privința candidatului la Primăria Capitalei
Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a afirmat, joi seară, că, în acest moment, Cătălin Cîrstoiu este candidatul alianţei PSD-PNL, dar acesta trebuie să clarifice public toate aspectele care...
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
#copii vedete cadouri scumpe, #copii oameni bogato cadouri, #copii parinti bogati cadouri , #vedete straine
Comentarii
Poza imbacsitul
imbacsitul
rank 5
Articolul asta imi cam sta in gat mie ca roman sarac!