Cum arata casa de vis in care se va muta Madonna. Pretul astronomic platit de cantareata unui alt artist FOTO

Miercuri, 14 Aprilie 2021, ora 13:57
Autor: Teodor Serban
Cum arata casa de vis in care se va muta Madonna. Pretul astronomic platit de cantareata unui alt artist FOTO
Casa cumparata de Madonna

Cantareata in varsta de 62 de ani, care a petrecut ultimii ani intre New York, Hamptons si Lisabona, a decis sa aiba o resedinta si in California.

Astfel, Madonna a cumparat cu mai mult de 19 milioane de dolari casa lui The Weeknd din Hidden Hills (Los Angeles), potrivit dirt.com, conform news.ro.

Desi a petrecut Pastele pe Coasta de Est, ea a stat anul trecut, in timpul carantinei, intr-o casa inchiriata in zona Coldwater Canyon din Beverly Hills.

Decizia de a se stabili acum aici poate avea legatura cu filmul biografic pe care il pregateste cu Diablo Cody si pe care ea il va regiza.

Cantaretul canadian The Weeknd a cumparat casa nou-nouta in urma cu aproximativ patru ani, pentru 18,2 milioane de dolari si a scos-o la vanzare, initial, pentru 25 de milioane de dolari. Pretul a fost scazut ulterior la 22 de milioane de dolari, iar Madonna a reusit sa o achizitioneze cu 2,7 milioane mai putin.

Proprietatea are o suprafata de 3.800 de metri patrati impartiti intre cele sapte dormitoare si tot atatea bai, din casa principala, si doua, din casa pentru oaspeti, sala de fitness, piscina si un teren de tenis.

 Articol citit de 3693 ori

    Citeste si:
    Comentarii