Care este cel mai sexy cantaret din Romania ? - Sondaj Ziare.com

Marti, 02 Iulie 2013, ora 09:02
17469 citiri
Care este cel mai sexy cantaret din Romania ? - Sondaj Ziare.com
Foto: Alba24

Telentul conteaza mult pentru un artist, insa si imaginea isi spune cuvantul. Asa se face ca, uneori, frumusetea si un trup sexy ii poate aduce unui cantaret fani in plus.

In urma cu doua saptamani, cititorii Ziare.com au decis ca Alina Eremia este cea mai sexy cantareata tanara din Romania, iar acum va invitam sa alegeti care cantaret arata cel mai bine.

Alina Eremia, cea mai sexy cantareata din Romania - sondaj

Primul pe lista este Smiley, care in ultimii ani a dat lovitura cu toate melodiile pe care le-a lansat. "Plec pe Marte", "Cai verzi pe pereti", "Dincolo de cuvinte" sau "Dream Girl" sunt doar cateva dintre exemplele ce pot fi oferite.

Prietenul sau bun Alex Velea nu poate lipsi din acest top. Artistul se afla de cateva saptamani in atentia presei, care a scris despre o presupusa aventura extraconjugala cu Antonia.

In doar cateva luni, Cezar Ouatu a ajuns unul dintre cei mai comentati cantareti romani. El a reprezentat Romania la Eurovision 2013 si a ocupat locul 13.

Este tanar, arata bine si aproape toate melodiile sale au ajuns pe primele locuri in topuri. Este vorba despre Mihai Ristea, care a dat lovitura cu piesa "Beautiful life", realizata alaturi de Sore.

In top ii includem si pe Keo, Florin Grozea, Mihai Sturzu si Tudor Chirila.

Veteran in lumea muzicii, Laurentiu Duta a stat cativa ani departe de reflectoare si a jucat mai mult rolul de producator, insa a revenit in forta.

Un foarte bun cantaret, dar si compozitor este Adi Sina, care pe langa proiectele solo scoate piesa dupa piesa cu Akcent si in colaborare cu alti artisti.

O buna perioada de timp a luat pauza si Cornel Ilie, insa dupa revenire nu vrea sa mai plece de pe primele locuri din topurile muzicale.

"Sunt un pic pic indragostit" canta de cateva luni Calin Goia, iar Dan Balan vrea sa dea din nou lovitura cu "Lendo Calendo".

Cine nu a auzit hit-ul "Te pup, Pa Pa"? Este melodia cu care J Yolo a revenit pe piata muzicala si care l-a adus printre preferintele romanilor.

Dupa "Eu vara nu dorm" si "Vedeta mea", Connect-R isi incanta fanele cu "Da-te-n dragostea mea", dar si cu propria infatisare.

Dorian Popa joaca dublu rol in lumea artistica, fiind si actor in "Pariu cu viata", si cantaret in "Lala Band". Si frumos pe deasupra!

Foto: Tabu

Stefan Stan, castigatorul unei editii a concursului "Vocea Romaniei", a cucerit o mare parte din romance, ceea ce probabil a si dus la despartirea de Andreea Mantea.

F Charm a intrat subtil in lumea muzicala, insa colaborarile cu Delia sau Xonia l-au facut destul de repede cunoscut.

Un alt veteran al pietei muzicale din Romania este Pepe, care a fost desemnat de multe ori cel mai sexy artist. Sa vedem pe ce loc se va situa de aceasta data.

Ultimul, dar nu cel din urma este Jorge, care a cochetat si cu meseria de prezentator TV.

Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, 25 aprilie, la Timişoara, că regionalizarea teritorială şi reforma bugetară trebuie făcute, după o analiză şi un studiu exact în fiecare judeţ....
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Trimisă în judecată pentru folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane, Clotilde Armand, primarărița Sectorului 1 a declarat răspicat că nu va demisiona, aşa cum i-au cerut...
#cel mai sexy cantaret, #cel mai sexy artist Romania, #cantareti romani sexy, #cantareti sexy Romania top , #vedete romanesti