Care a fost cel mai scandalos divort? - Sondaj Ziare.com

Marti, 15 Martie 2011, ora 12:59
6172 citiri
Care a fost cel mai scandalos divort? - Sondaj Ziare.com
Foto: montaj Ziare.com

Divorturile dintre celebritati sunt o mana cereasca pentru ziarele mondene, iar uneori ajung sa faca deliciul publicului gratie scandalurilor. Care dintre ele sa fie insa cel mai scandalos?

Unul dintre cele mai mediatizate divorturi, dar si care a mers din scandal in scandal, este cel dintre Irinel Columbeanu si Monica Columbeanu, care nu s-a incheiat inca. Scandalul a pornit in momentul in care Monica a depus actele de divort, la 21 februarie, la judecatoria Buftea. Primul termen al divortului va fi 21 martie. Intre timp, judecatorii au decis ca pe perioada divortului Irina Columbeanu sa ramana la tatal ei.

Ceva mai linistit parea la inceput divortul ce avea sa urmeze intre Oana Zavoranu si Pepe, insa pe parcurs s-a dovedit a fi departe de un divort civilizat, iar cei doi au ales fiecare cate o televiune pentru a-si expune punctul de vedere.

Adelina Pestritu si Liviu Varciu au divortat in 2010, dupa un an de casatorie. La cateva luni, dupa ce presa a fost cea care a expus public pana si cele mai ascunse detalii din viata celor doi, Liviu si Adelina s-au impacat in toamna, insa bucuria nu a durat mai mult de cateva saptamani, urmand din nou certuri prin toate tabloidele.

Desi te-ai astepta ca un pastor reformat sa divorteze fara scandal, nu a fost si cazul europarlamentarului Laszlo Tokes. Sotia acestuia i-a reprosat printr-o scrisoare trimisa Episcopiei Reformate ca ultimii 20 de ani alaturi de el au fost plini de chin, durere si umilinte. Presa mondena a scris ca Tokes si-ar fi batut sotia si ca a inselat-o de mai multe ori.

Fostul gimnast Marian Dragulescu a ajuns si el pe primele paginile ale ziarelor de scandal dupa ce si-a batut sotia, de care intre timp a divortat. Larisa a declarat in presa ca nu era prima oara cand se intampla, dar ca a tacut de dragul copiilor.

Pe de alta parte, Marian si-a recunoscut vina, dar spune ca sotia sa incerca mereu sa strice atmosfera din casa si ca a incercat sa il taie. Fosta sotie a gimnastului a fost acuzata si ca ar fi cheltuit banii de tratament ai fetitei lor, care suferea de hipoacuzie.

Un alt sportiv care a avut parte de momente neplacute in timpul divortului este Sabin Ilie, pe care sotia, Leta, l-a acuzat ca a pierdut toti banii la cazinou si ca nu vine sa isi vada copii, pe cand fotbalistul spune ca aceasta a pus la punct anumite "manevre" si astfel l-a lasat fara niciun ban.

Mihaela Radulescu si Elan Schwartzenberg au avut si ei parte de un divort cu scandal. Vedeta Tv si-a acuzat sotul ca, aflat sub influenta alcoolului, a dat-o afara din casa de la Izvorani si ca a amenintat-o in nenumarate randuri. Momentan, Mihaela traieste o frumoasa poveste de dragoste alaturi de Dani Otil.

Si fostul premier Petre Roman a trecut prin situatii neplacute dupa ce si-a parasit sotia, pe Mioara Roman, pentru o femeie cu 27 de ani mai tanara, Silvia Chifiriuc. Catinca Roman l-a acuzat pe Petre ca atunci cand a parasit domiciuliul a luat pana si lustra din birou, acesta fiind doar un mic detaliu al scandalului.

Si printesele plang cateodata. Brianna Caradjea a trecut printr-o despartire neplacuta. Aceasta a divortat de avocatul Perry Zizzi, iar presa a scris o poveste demna de carti. Ziarele anuntau ca Zizzi era de fapt homosexual, iar printesa acceptase sa fie mama surogat pentru el si partenerul sau. Pe de alta parte, Brianna nega orice astfel de informatie si voia ca instanta de fond sa ii ia numele princiar sotului si sa demonstreze ca nu a acceptat sa fie mama surogat.

Un alt divort foarte mediatizat este cel dintre Horia Moculescu si Mariana Moculescu. De fapt, certurile dintre cei doi continua si in prezent si fac deliciul publicului de profil.

Ciucă, la 20 de ani de la intrarea României în NATO: ”Aceste două decenii au fost cea mai bună perioadă din istoria noastră”
Ciucă, la 20 de ani de la intrarea României în NATO: ”Aceste două decenii au fost cea mai bună perioadă din istoria noastră”
Preşedintele Senatului, Nicolae Ciucă, afirmă vineri, la 20 de ani de la admiterea României în NATO, că aceste două decenii au reprezentat cea mai bună perioadă din istoria noastră, pe...
Ciolacu: Apartenenţa României la NATO reprezintă o garanţie de securitate pentru ţara noastră. Vom continua să fim un actor influent şi constructiv FOTO/VIDEO
Ciolacu: Apartenenţa României la NATO reprezintă o garanţie de securitate pentru ţara noastră. Vom continua să fim un actor influent şi constructiv FOTO/VIDEO
Marcel Ciolacu, premierul României afirmă, la 20 de ani de la aderarea României la NATO, că apartenenţa României la Organizația Nord Atlantică reprezintă o garanţie de securitate pentru...
#divorturi scandaloase, #divort monden, #vedete romanesti, #divort scandal, #divort vedete , #vedete romanesti