Blestemul noului film despre Steve Jobs - Actorul principal se retrage in ultimul moment

Marti, 04 Noiembrie 2014, ora 16:20
3072 citiri
Blestemul noului film despre Steve Jobs - Actorul principal se retrage in ultimul moment
Foto: BoomsBeat

Dupa ce Leonardo DiCaprio, aflat in carti pentru a-l interpreta pe fondatorul Apple, Steve Jobs, a anuntat ca se retrage pentru o vreme, renuntand la acest proiect, a devenit oficial faptul ca locul sau va fi luat de Christian Bale. Iata, insa, ca in ultimul moment si acesta s-a retras.

Leonardo DiCaprio se retrage o vreme - cine il mai joaca pe Steve Jobs

Conform ContactMusic, Bale a ales sa paraseasca proiectul, considerand ca nu e potrivit pentru rol. De mentionat e faptul ca acesta nici nu daduse vreo auditie, nefiind necesara, dupa spusele scenaristului Aaron Sorkin, decat o intalnire.

Christian Bale il va interpreta pe Steve Jobs, intr-un film biografic

"Aveam nevoie de cel mai bun actor, iar, pentru un anumit interval de varsta, acesta este Christian Bale. Nu a fost necesara o auditie, ci o intalnire", declara Sorkin in urma cu nici doua saptamani.

Zvonurile referitoare la Bale, in rolul principal din aceasta noua pelicula despre Steve Jobs, au aparut inca din luna martie. Iata, insa, ca actorul, care a castigat un Oscar pentru filmul "The Fighter", a oferit o surpriza, alegand sa paraseasca productia.

Deocamdata nu se stie cine ii va lua locul. Se stie insa ca regizor este britanicul Danny Boyle, iar la baza scenariului va sta cartea lui Walter Isaacson.

Pana acum nu a fost anuntata distributia, dar este cunoscut faptul ca Seth Rogen este in negocieri pentru a-l interpreta pe co-fondatorul Apple Steve Wozniak.

Sony a obtinut drepturile pentru lansarea unei carti despre Steve Jobs dupa moartea acestuia, in 2011, de atunci existand speculatii referitoare la aparitia unei pelicule bazate pe viata fondatorului Apple. David Fincher a fost in negocieri pentru a regiza filmul, insa a parasit proiectul, nemultumit de salariu.

Pelicula "Steve Jobs" cu Ahton Kutcher, un fiasco. Cine se mai incumeta?

Sorkin a declarat anterior ca filmul va fi impartit in trei parti mari, toate desfasurandu-se in preajma lansarii a trei mari produse Apple. Prima parte va fi inainte de lansarea Mac, a doua inainte de NeXT, dupa plecarea din Apple, iar a treia inainte de iPod.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#Christian Bale retras film Steve Jobs, #Christian Bale parasit film Steve Jobs, #nou film Steve Jobs, #film viata Steve Jobs , #actori