Bianca Dragusanu, despre sex, vibratoare si barbatii din viata sa

Sambata, 21 August 2010, ora 11:27
15218 citiri
Bianca Dragusanu, despre sex, vibratoare si barbatii din viata sa
Foto: Evenimentul Zilei

Dupa ce a ajuns cunoscuta sub numele de "Blonda lui Bote", Bianca Dragusanu sustine ca nu crede ca mai are nevoie de un barbat in viata sa care sa zica ca este a lui si ca asteapta ziua in care o sa i se zica unui barbat ca este "al lu' Bianca Dragusanu".

In ceea ce priveste numarul impresionant de barbati cu nume celebre din viata sa, cum ar fi Botezatu, Cristea sau Mutu, Bianca sustine ca viata sa e chiar o telenovela, dar ca ii place.

"Barbatul pe care l-as urma chiar si in alta tara trebuie sa ma faca sa ma simt cea mai fericita femeie. Sa fiu cea mai importanta din viata lui. 'Printul' Cristea e un barbat din viata mea, cu care am un fel de relatie, pe care n-o comentez... La fel nu comentez 'episodul Mutu'. Fara dovezi, 'silenzio stampa'!", explica Bianca, intr-un interviu pentru Evenimentul Zilei.

Recunoscand ca 90% dintr-o relatie pentru ea este sexul, Bianca neaga orice zvon ca Botezatu ar fi gay si ca relatia lor ar fi de fatada.

"Bote nu e gay! Am avut si o relatie sexuala cu el! Primul contact sexual cu Catalin Botezatu l-am avut dupa o prezentare de moda in Austria. Poate sa fie bisexual, dar eu nu stiu asta... eu am facut dragoste cu el!", sustine blonda.

Bianca Dragusanu atacat-o pe Monica Columbeanu, dar a specificat ca spre deosebire de persoana ei, Monica si-a ales un barbat bogat, celebru, dar batran.

"S-a scris si s-a spus despre toate femeile puternice ca se duc cu barbati, pe bani. Uita-te la Mihaela Radulescu sau Andreea Marin. Sunt o femeie simpla, de la tara, care a cunoscut un barbat singur, tanar, frumos, celebru si bogat! Am deranjat-o pe Monica Columbenu ca ea s-a cuplat cu unul mai in varsta! Pentru multe fete sunt un model...", spune mandra Bianca.

Intrebata cati barbati sunt in viata sa, Bianca recunoaste ca jurul sau alearga doar doi barbati.

"Bote e in jurul meu... Nu m-am decis. Catalin nu stie ce vrea sau pe cine vrea sau daca vrea! 'Printul' Cristea e prea tanar pentru o relatie, e un barbat cu multe calitati. De aia se afla mereu in preajma mea!", explica blonda, care recunoaste ca, pe langa barbati, se foloseste si de vibratoare.

"Am cel mai nou si modern vibrator! Toate femeile ar trebui sa aiba macar unul!", este sfatul ei.

Desi nu spune cati bani castiga, Bianca nu se fereste sa spuna cat cheltuieste. "Masajul anticelulitic e sapte sute de mii de lei vechi pe ora, zilnic. Vine maseurul acasa.

La solar, dau o data la trei zile trei sute de mii si la ala cu spray-ul, mai rar, un milion trei sute. La coafor las doua milioane, plus un milion daca imi fac manichiura si pedichiura. Mult!", se justifica ea.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cu cine ar vrea PSD+PNL să-l înlocuiască pe Cătălin Cîrstoiu la alegerile pentru Primăria Capitalei
Cu cine ar vrea PSD+PNL să-l înlocuiască pe Cătălin Cîrstoiu la alegerile pentru Primăria Capitalei
Cătălin Cîrstoiu se pare că s-a dovedit a fi mai degrabă nepotrivit pentru a candida din partea PSD+PNL pentru Primăria Capitalei. Astfel, alianța care formează și guvernul ar lua deja în...
Primul Congres Forţa Dreptei. Formaţiunea îşi alege conducerea naţională şi îşi prezintă candidaţii
Primul Congres Forţa Dreptei. Formaţiunea îşi alege conducerea naţională şi îşi prezintă candidaţii
Primul Congres al Forţa Dreptei este organizat, sâmbătă, la Palatul Parlamentului, formaţiunea urmând să îşi aleagă conducerea naţională şi să îşi prezinte candidaţii la alegerile...
#Blonda lu Bote, #Bianca Dragusanu, #Bianca Botezatu , #vedete romanesti