Ben Affleck foloseste aplicatia Raya, versiunea Tinder a celebritatilor, pentru a contacta tinere

Duminica, 01 August 2021, ora 10:012840 citiri
Ben Affleck foloseste aplicatia Raya, versiunea Tinder a celebritatilor, pentru a contacta tinere
Ben Affleck FOTO Arhiva Ziare.com

Dupa ce s-a despartit de tanara actrita Ana de Armas si, in pofida zvonurilor ca ar fi reluat relatia cu Jennifer Lopez, dupa despartirea acesteia de Alex Rodriguez, Ben Affleck foloseste Raya, versiunea Tinder a celebritatilor, pentru a contacta tinere, relateaza online ziarul spaniol ABC.

Desi a petrecut la inceputul lunii cateva zile de vacanta la Montana impreuna cu Jennifer Lopez, Ben Affleck isi mentine activ profilul deschis pe aceasta aplicatie folosita de vedete pentru a intra intr-o relatie.

Raya, versiunea Tinder a celebritatilor, permite vedetelor sa "se combine" cu alti artisti, creatori sau persoane din industria divertismentului. Raya permite accesul la serviciile sale doar prin invitatie si dupa un proces riguros de selectie.

Matthew Perry, Demi Lovato, Drew Barrymore sau John Cusack sunt cateva vedete de la Hollywood care si-au deschis cont pe aceasta aplicatie.

Desi multi sunt in cautarea dragostei (desi unii sunt de parere ca mai degraba este vorba de sex), altii folosesc aplicatia pentru a-si extinde cercul de prieteni sau pentru a-si expune proiectele unor colegi de profesie.

Ben Affleck foloseste insa Raya pentru a cunoaste tinere atragatoare, precum cunoscuta "influencer" Nivine Jay, cu peste 55 de milioane de urmaritori pe Instagram, insa nu a avut succes.

Nivine si Ben au facut "match" pe Raya, iar el i-a trimis o cerere pentru a se cunoaste, lucru pe care ea l-a respins crezand ca este vorba de un profil fals.

Dupa ce a primit un mesajul in privat de la Affleck, intrigat de acest refuz, tanara postat imaginile pe Tik Tok: "Nivine, de ce m-ai respins? Sunt eu", spune actorul cu o fata serioasa.

Ulterior, populara vloggerita a postat un mesaj in care marturiseste ca ii pare rau ca l-a refuzat pe actor. Putin cam tarziu, incheie ABC.