Autoritatile confirma oficial ca actrita Naya Rivera a murit inecata intr-un lac din California

Marti, 14 Iulie 2020, ora 08:10
4485 citiri
Autoritatile confirma oficial ca actrita Naya Rivera a murit inecata intr-un lac din California
FOTO Facebook/Naya Rivera

Trupul gasit in lacul Piru din California luni a fost identificat ca fiind al actritei Naya Rivera, disparuta in urma cu cinci zile in timpul unei plimbari cu fiul ei.

Rivera, cunoscuta din serialul muzical "Glee", avea 33 de ani.

Trupul ei a fost identificat, a confirmat seriful comitatului Ventura la o conferinta de presa care a avut loc luni. Seriful Bill Ayub a precizat ca nu exista indicii de suicid sau agresiune.

Rivera a inchiriat miercuri dupa-amiaza o barca pentru a face o plimbare pe lacul Piru, aflat la nord-vest de Los Angeles. Copilul, care nu a fost ranit, le-a spus politistilor ca a inotat impreuna cu mama lui, insa ea nu a revenit la barca.

"El si Naya au inotat in lac impreuna", a spus Ayub. "Fiul ei a spus ca a fost ajutat de Naya sa urce in barca. El le-a spus anchetatorilor ca a privit in urma si a vazut-o disparand sub apa. Credem ca a adunat suficienta energie pentru a-l readuce pe fiul ei pe barca, dar nu suficienta pentru a se salva".

Nascuta pe 12 ianuarie 1987, in Valencia (California), intr-o familie cu origini portoricane, afro-americane si germane, Naya Rivera a jucat in mai multe reclame si a debutat la varsta de 4 ani in sitcomul CBS "The Royal Family". Inainte de varsta de 10 ani a aparut in episoade din "The Fresh Prince of Bel-Air", "Family Matters", "Sinbad" si "Baywatch".

Ca adolescenta, a jucat in "The Bernie Mac Show", intre 2002 si 2006, iar celebritatea a venit odata cu rolul din serialul "Glee" al lui Ryan Murphy. A interpretat partitura Santana Lopez intre anii 2009 - 2015. Acesta i-a adus nominalizari la Screen Actors Guild Awards, Grammy si Teen Choice Awards. Ea a mai jucat in "Devious Maids" si "Step Up: High Water". In 2011, a semnat un contract cu Columbia Records si a lansat un single, "Sorry", cu rapperul Big Sean.

A murit o legendă a sportului românesc, cu 7 titluri naționale. Anunțul clubului Dinamo
A murit o legendă a sportului românesc, cu 7 titluri naționale. Anunțul clubului Dinamo
Clubul Sportiv Dinamo a anunţat, joi, decesul profesorului Horaţiu Giurgiu (85 de ani), o legendă a baschetului românesc şi a CS Dinamo. Antrenorul cunoscut de apropiați sub numele de...
Pierdere mare pentru presa românească. O reputată jurnalistă a pierdut lupta cu boala
Pierdere mare pentru presa românească. O reputată jurnalistă a pierdut lupta cu boala
Eugenia Cristea a fost ani de zile redactor șef adjunct la cotidianul Evenimentul Zilei și coordona secțiile Social, Sindicate, Sănătate, Mass-Media și, cu experiența pe care o avea, a...
#naya rivera, #deces, #lac, #idenitificata , #stiri mondene