Au pozat goi ca sa salveze pestele din oceane (Galerie foto)

Colaborator: Alexandra Ion
Miercuri, 16 Ianuarie 2013, ora 19:45 4204 citiri
Foto: fastcoexist.com

O campanie publicitara care are ca scop sensibilizarea opiniei publice asupra riscurilor pe care le are, pe termen mediu si lung, pescuitul excesiv a dus la realizarea unor fotografii exceptionale cu cateva vedete foarte cunoscute, printre care fiica lui Mick Jagger. Cei in cauza au pozat goi ca sa salveze pestele din oceane.

Campania are la baza un detaliu mereu castigator - nuditatea vedetelor. A se vedea campaniile celebre ale celor de la PETA - organizatia internationala pentru protectia animalelor.

Si daca pentru animale, merge, de ce nu ar functiona si pentru pesti, cu atat mai mult cu cat oamenii de stiinta prezic ca toata viata marina o sa dispara, pana la mijlocul acestui secol, daca nu se iau de indata masuri urgente care sa limiteze pescuitul excesiv, scrie fastcoexist.com.

Campania celor de la Fishlove a asociat modelele topless si actori cunoscuti cu calmari, stele de mare, crabi si toni albastri in incercarea de a sensibiliza cu privire la efectele devastatoare ale pescuitului industrial asupra vietii marine.

Astfel datorita acestei viziuni excelente de PR ii putem vedea goi pe Ben Kingsley, Lizzy Jagger (fiica lui Mick Jagger), Lily Loveless si altii, dedicati campaniei de salvare - daca se mai poate salva ceva, a vietii din mari si oceane.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Scrie pe Ziare.Com
Comentarii