Au dat in mintea copiilor. Cum se stramba vedetele din Romania (Galerie foto)

Joi, 22 August 2013, ora 15:48
8228 citiri
Au dat in mintea copiilor. Cum se stramba vedetele din Romania (Galerie foto)
Foto: Facebook

Pozeaza de obicei in ipostaze de barbati macho si femei fatale, insa acestea sunt doar masti ce vin la pachet odata cu alegerea carierei.

Fotografiile postate pe retelele sociale, facuta chiar de ei sau de prieteni acasa, in masina sau la repetitii ne ajuta sa vedem si latura umana a vedetelor autohtone.

Mai jos puteti admira vedetele din Romania atunci cand dau in mintea celor mici si se stramba de cu greu mai pot fi recunoscute.

Incepem seria de fotografii cu Alex Velea, care si-a amuzat fanii nu cu o poza, ci cu patru realizate in ipostaze in care nu il vedem prea des.

Cand e in compania prietenului Smiley, Velea devine si mai comic. Cei doi sunt aproape nedespartiti, iar acest lucru se vede si pe retelele de socializare.

La fel de buni prieteni sunt Smiley si Sore. Alaturi de Antonia, cei doi au oferit o imagine care a starnit amuzamentul prietenilor virtuali.

Mai jos il avem tot pe Smiley, dar de aceasta data cu Silviu Pasca si Tibi Scobiola, ambii fosti concurenti la Vocea Romaniei. Tibi Scobiola este solistul trupei Tibi Scobiola Band.

Trecem de la baietii "strambi" ai showbizului la fete. Simpatica si copilaroasa, Lora ne-a incantat mereu retina cu fotografii in care are aparitii extrem de sexy, insa de data aceasta a ales sa ne amuze.

Delia este un ingeras... de obicei, pentru ca in imaginea urmatoare incearca sa ne sperie. Daca il luam in considerare si pe Cheloo, rezultatul este garantat.

O alta frumoasa a scenei muzicale romanesti este Celia, artista care se pregateste de nunta. Daca de obicei o admiram pentru naturalete si chipul angelic, acum cu greu o recunoaste cineva.

Daca exista un barbat celebru la care ne-am astepta sa fie prins in astfel de ipostaze, acela este Cabral Ibacka. Prezentatorul Povestirilor de Noapte de la Acasa TV ne starneste rasul in fiecare seara la televizor, insa o face si in mediul online.

In fotografia urmatoare, Cabral nu se stramba, dar nu puteam rata ocazia de a publica o asemenea imagine.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#vedete Romania imagini comice, #vedete Romania strambatura, #vedete imagini comice, #vedete fotografii comice , #vedete romanesti
Comentarii
Poza Campeono
Campeono
rank 5
inca o dovada ca suntem niste simple...Primate...haha..vedete monkey