Anna Lesko: De ce sa fiu ipocrita?

Miercuri, 18 Iunie 2014, ora 13:35
3622 citiri
Anna Lesko: De ce sa fiu ipocrita?
Foto: Kanal D

Anna Lesko a marturisit, miercuri dimineata, ca inainte sa devina mama nu prea ii placeau copilasii, dar ca in prezent ii adora, datorita fiului sau, Adam.

"Mi s-a schimbat viata in toate punctele de vedere. Imi placeau copilasii, dar nu foarte mult. De ce sa fiu ipocrita? Dar nu se compara cu al tau. Mi-am dorit sa fiu mama. Nu a fost o intamplare si chiar s-a intamplat foarte repede.

Cand am aflat mi s-a umplut sufletul de bucurie. Nu ca as fi fost mai nefercita, dar dupa ce s-a nascut Adam mi-am dat seama ca asta imi lipsea. Ma simt completa, cea mai fericita, cea mai implinita", a declarat Anna Lesko la Kanal D.

Artista a indemnat tinerele sa faca cat mai repede copii, iar Cristina Cioran, una dintre prezentatoarele emisiunii "Draga mea prietena" i-a spus ca ea are un catel si o pisica. "Nu se compara", i-a raspuns cantareata.

Anna se comporta ca o mamica normala si mai ales, dupa cum a spus ea, alapteaza, chiar daca sanii sai nu vor mai fi atat de fermi ca intodeauna.

Dupa ce a ascuns sarcina, Anna Lesko a facut un alt lucru in secret

Cat despre ingrijirea lui Adam, artista a marturisit ca nu are de gand sa isi ia bona.

"Nu am bona. Sunt doar eu si cu Adrian (partenerul sau de viata - n.red.). Impartim sarcinile. E frumos, mai ales in prima perioada, pentru ca asisti la toate momentele. E o comunicare incredibila", a continuat Anna.

Cantareata a explicat si cum de a ales numele Adam pentru fiul sau.

"Eu m-am indragostit de Adam in secunda doi. Am avut trei nume, dar atunci cand s-a nascut am stiu ca numele pe care trebuie sa i-l pun este Adam. Celelalte erau Alexandru si Arthur. (...) Adam e singurul barbat din viata mea pe care il iubesc cu adevarat", a mai spus Anna Lesko.

Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Prim-ministrul Marcel Ciolacu a afirmat, întrebat despre situaţia de la Slănic, Prahova, unde o stradă s-a surpat, formându-se un crater de doi metri, că a fost făcut un drum peste o mină....
Ciolacu anunță că implementarea salariului minim european va începe de la 1 iulie: ”Am dat și ordonanța”
Ciolacu anunță că implementarea salariului minim european va începe de la 1 iulie: ”Am dat și ordonanța”
Şeful Guvernului Marcel Ciolacu a precizat că mecanismul de implementare a salariului minim european va începe de la 1 iulie. El a amintit că, în acest sens, a fost emisă ordonanţa....
#Anna Lesko fiu Adam, #Anna Lesko copil, #Anna Lesko Sub Soare , #vedete romanesti
Comentarii
Poza MacGigi
MacGigi
rank 5
Ma'am Lesck emite pe gura un mare adevar:copii sint ca flatulentele!