Tinuta super-sexy cu care Andreea Raicu l-a fermecat pe Mihai Bendeac: "Am inteles ca n-ai vazut niciun picior gol astazi"

Joi, 06 Mai 2021, ora 17:57 10868 citiri
Andreea Raicu si Mihai Bendeac

Invitata la emisiunea iUmor, vedeta de televiziune Andreea Raicu (43 de ani) a avut un dialog spumos cu membrii juriului, dar in special cu actorul Mihai Bendeac.

Foarte buni prieteni, cei doi s-au complimentat reciproc intr-un schimb de replici cu momente extrem de "fierbinti".

"Andreea, vreau sa iti spun inainte de orice, ca eu nu am pupat nimic", a spus initial Bendeac, la care Andreea a raspuns: "Sa vedem daca poti sa pupi in seara asta". "Oricum mi-am taiat rochia in culise, pentru ca am inteles ca n-ai vazut niciun picior gol astazi", a completat Andreea Raicu.

Ulterior, Mihai Bendeac a urcat pe scena pentru a o imbratisa pe Andreea, pe care a si sarutat-o, pe obraz. "Ce bine mirosi!", i-a transmis vedeta lui Mihai, care a raspuns: "Asemenea, ce bine..orice!".

"E indragostit!", a remarcat Delia Matache, dupa care a urmat un alt dialog incendiar. "Te-ai indragostit asa repede? Hai ca noi ne stim de foarte mult timp, nu in sensul la care va ganditi voi", a precizat Andreea, dupa care Mihai Bendeac a replicat: "Doar eu ma gandesc la acel sens".

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News