Andreea Balan, despre sotul care a lasat-o singura cu doua fetite: "Credeam ca o sa fiu sotie toata viata, dar l-am iertat"

Luni, 12 Aprilie 2021, ora 13:49
Autor: Teodor Serban
Andreea Balan, despre sotul care a lasat-o singura cu doua fetite: "Credeam ca o sa fiu sotie toata viata, dar l-am iertat"
Andreea Balan

Cantareata Andreea Balan (36 de ani) a fost invitata realizatorului Catalin Maruta intr-un podcast unde a facut dezvaluiri in premiera despre mariajul esuat cu George Burcea, cei doi aflandu-se in plin proces de divort.

"Trebuie sa existe diplomatie si discretie pentru ca sunt doi copii la mijloc. Ella cu greu a inteles ca tati nu mai locuieste cu noi. Ea tot spera si viseaza ca, intr-o zi, vom merge in Mauritius in vacanta, ultima in care am fost toti patru", a marturisit Andreea.

"Da, l-am iertat pe George Burcea, dar nu pot spune mai multe pentru ca suntem in proces de divort. Am ajuns la concluzia ca eram in etape diferite in viata. Eu credeam ca o sa fiu sotie toata viata, asta mi-am dorit cand am imbracat rochia de mireasa. Nu regret nimic, nici pe el, pentru ca datorita lui am doua fetite minunate", a mai spus artista.

 Articol citit de 19777 ori

  Citeste si:
  Comentarii
  arsul
  12.04.2021, 14:31
  cand coarda intalneste putoaretul ,nu iese nimic bun
  Ea cauta pe cineva sa -i spele pacatele , el cauta una sa-l scoata din foame si sa-l tina cugetator odihnit.Nu a mers ea s-a intors la primele calarii, iar el spera sa gaseasca alta rajghinata pe care sa o albeasca prin casatorie si sa-l tina acasa odihnit si cugetator. Acum este la mare moda ca bombardierii epilati sa se ocupe cu videochatul si prostitutia decat sa-si murdaresca manutele cu o munca demna .Multi Georgei trag mari sperante la o viata odihnita casatorindu-se cu coarde expirate si carjite crunt de altii dar cu bani .